Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: CS Universitatea s-a impus în ultimul meci pe teren propriu din 2011. Universitatea Cluj nu a creat probleme la Alba Iulia

Publicat

CS Universitatea a câștigat, miercuri, ultima partidă de pe propriul teren din actualul tur de campionat și din acest an. Fără să pună prea multe probleme, vizitatoarele de la Universitatea Cluj au cedat la Alba Iulia cu scorul de 85-5 (pe sferturi 22-19, 23-8, 23-18 și 17-10).

Chiar dacă la finele primului sfert echipierele din Alba Iulia conduceau la doar trei puncte, până la pauza mare sportivele pregătite de Tomas Bilek s-au distanțat pe tabelă și au încheiat prima repriză cu un avantaj de 18 puncte, tabela indicând 45-27.

După pauză, jocul a curs în favoarea antrenorului albaiulian, acesta permițându-și să utilizeze și sportivele care au evoluat mai puțin în acest sezon, cum ar fi Oana Precup, Cristina Grama, Corina Ceaușu  și Carmen Negru.

Partida de la Alba Iulia s-a încheiat cu scorul de 88-55  în favoarea formației noastre. CS Universitatea va evolua sâmbătă, în deplasare, în compania formației CSM Satu Mare.

Astfel, CS Universitatea și-a luat rămas bun de la propriii suporteri, într-un mod plăcut, câștigând fără emoții în fața Universității Cluj.

Pentru echipa noastră au marcat: Salley 24, Abramzon 22, Parker 14, Dincă 12, Harrison 5,  Grama 3, Ceaușu 3 Negru 2.

Tomas Bilek: ”Nu a fost o victorie ușoară”

Chiar dacă echipa din Alba Iulia s-a impus la o distanță confortabilă, antrenorul Tomas Bilek consideră că nu a fost o victorie facilă. ”Nu a fost o victorie ușoară, am muncit de la începutul meciului, nu am fost la un nivel foarte ridicat, pentru că s-a simțit oboseala de sâmbătă. Sunt foarte fericit că am oferit șansa și altor sportive de a juca. A fost meci greu cu Târgoviște, urmează unul cu Satu Mare”, a declarat Tomas Bilek, antrenor principal CS Universitatea.

De partea cealaltă, sportivele din lotul pregătit de antrenorul ceh au resimțit oboseala acumulată în jocul cu Târgoviște. ”A fost un meci în mijlocul săptămânii, am avut două meciuri grele, a fost un meci bun. Am fost puțin obosiți după meciul cu Târgoviște. Vrem să câștigăm și cu Satu Mare”, a spus Breanna Salley, cea mai bună marcatoare alături de Katya Abramzon, cu câte 24 de puncte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax