Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Guvernul vrea să introducă tichete electronice pentru masă caldă. Ce valoare vor avea și cine le poate primi

Publicat

Un proiect de Ordonanță de Urgență aflat în lucru la Guvern prevede acordarea de ”tichete electronice pentru masă caldă”, în valoare nominală de 180 de lei pe lună.

Banii vor fi acordați, din fonduri europene, pentru persoanele care au venituri la nivelul pensiei minime sociale, în vârstă de 75 de ani impliniți sau peste această vârstă și pentru persoane/ familii fără adăpost (inclusiv persoanele/ familiile care au fost evacuate și familiile cu copii care nu au domiciliu stabil, mai ales cele monoparentale)

Conform normelor, în cazul tichetelor electronice pentru masă caldă nu se permite efectuarea de operațiuni de retragere de numerar sau de preschimbare în numerar și se interzice unităților afiliate, acordarea unui rest de bani la aceste tichete.

Pot fi utilizate doar pe teritoriul României și numai la unitățile afiliate care au încheiat contracte de prestări servicii/protocoale cu unitatea emitentă.

Potrivit proiectului de OUG, tichetele electronice pentru masă caldă vor fi valabile 12 luni de zile.

Sursa: legestart.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax