Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Idei de vacanţă: Concediu de vară la Nisipurile de Aur, în Antalya, Turcia şi Grecia. Zece destinații, cu prețuri de la 470 de euro până la 1.500 de euro

Publicat

În fiecare an în apropierea concediului de vară încă te mai gândești unde să îţi petreci zilele libere, pentru că nu dispui nici de un buget foarte mare şi nici nu ai găsit o locaţie care să se plieze cu preferinţele tale. Dacă te-ai gândit că vrei o escapadă în afara ţării, unde apa este de un albastru clar şi soarele străluceşte de la prima oră a zilei, atunci ai putea să alegi un concediu de şapte nopţi la unul dintre hotelurile din Antalya (Turcia), Belek (Turcia) Corfu (Grecia) şi Bulgaria. De la 474 de euro şi până la 1.501 euro, zece hoteluri din locaţiile de mai sus oferă sejururi de de vis pentru două persoane, în „oaze” de linişte şi relaxare.
Alba24 și Vacanța- Agenție de turism din Alba Iulia a făcut o selecție de oferte, de la cei mai mari touroperatori.

Citește și CONCEDIU PE LITORAL | Prețuri și idei pentru vacanța ta la mare: Mamaia, Costinești, Eforie, Venus sau Neptun

Citeşte şi Punct de informare turistică la Poarta I a Cetății Alba Iulia. Pliante, suveniruri și GHIZI profesioniști pentru turiștii care vizitează județul

 

Poziţionat în zona centrală a staţiunii Nisipurile de Aur, la 400 de metri de plajă, Hotel Central din Bulgaria de patru stele oferă turiştilor camere cu vedere la parc sau la mare, dotate cu balcon, baie cu cadă, aer condiţionat, telefon, cablu TV, internet şi frigider.

Cei care doresc să se bronzeze la razele soarelui pe Nisipurile de Aur au la dispoziţie un sejur de şapte nopţi, în perioada 8 – 15 iunie. Preţul unui astfel de sejur este 474 de euro, unde este inclusă cazarea în cameră dublă, masa all-inclusive. Transportul până la destinaţie şi asigurarea nu fac parte din pachetul sejurului. Hotel Central  dispune de recepţie, lobby, terasă, cabinet medical, parcare cu plată cu locuri limitate.

De asemenea turiştii care vor să se cazeze în acest hotel vor avea la dispoziţie o sală fitness, masaj, coafor, iar pentru cumpărături un magazin.

Pentru relaxare în incinta hotelului vă puteţi bucura de o baie la piscină, care are şi secţiune pentru copii, dar şi de o plimbare în curtea interioară, jacuzzi sau minibar.

Pe lângă toate aceste facilităţi, clienţii mai pot beneficia şi de internet, aer conditionat, agrement, bar, pub, curăţătorie, rent-a-car, restaurant, room service, schimb valutar sau seif (contracost).

Tot în aceeaşi perioadă, puteţi evada de aglomeraţia oraşului tot la Nisipurile de Aur, la Hotelul Berlin Green Park, pentu un pachet de şapte nopţi la un preţ de 687 de euro. Pentru doi adulţi, la patru stele pachetul oferă cele şapte nopţi de cazare în cameră dublă, masa all-inclusive, dar preţul nu include transportul şi asigurarea.

Situat la doar câteva minute de plajă şi portul pentru ambarcaţiuni, hotelul are vedere spre mare, astfel că etajele superioare oferă o privelişte extraordinară. A fost inaugurat în urmă cu 11 ani, cu un total de 216 de camere standard, cameră pentru familii, studiouri şi apartamente amplasate pe şase nivele.

Hotelul este un complex modern, care dispunde facilităţi precum parcare, magazine pentru suveniruri, restaurante şi baruri, birou de schimb valutar, sală pentru spectacole, internet.

Pentru a vă petrece timpul în incinta complexului cei mici se pot distra la locul de joacă sau pot juca tenis la terenurile de care dispune hotelul. De asemenea pentru destindere vă puteţi duce la masaj, sală de fitness, saună şi la piscina interioară şi exterioară care are apă minerală şi altele.

În cazul în care aveţi probleme cu sănătate şi vă supără şi în perioada concediului la hotel, veţi beneficia şi de servicii medicale.

Camerele din hotelul de trei stele sunt confortabile şi spatioase, dotate cu uscător de păr, televizor cu satelit, telefon, seif, minibar, aer condiţionat, balcon. Iar turiştii pot opta pentru camere cu privelişte spre mare sau parc.

Citește și Idei de vacanță: Concedii pentru toate ”buzunarele” la Marea Adriatică în Italia, Muntenegru sau Croația

Pentru un alt pachet de 7 nopţi cu cameră dublă şi masă all-inclusive, în perioada 8-15 iunie, de această dată Hotelul Grifid Arabella de patru stele vă oferă o serie de facilităţi pentru 801 euro. Este situat într-o zonă cu foarte multă vegetaţie, la 50 m de plajă şi de centrul staţiunii Nisipurile de Aur.

În preţul sejurului sunt incluse cele şapte nopţi de cazare în cameră dublă şi masa ultra all-inclusive, dar nu intră transportul şi asigurarea.

Complexul dispune de 292 de camere şi apartamente cu baie cu cadă, canapea, telefon, terasă, televizor, aer condiţionat centralizat, minibar, seif (contra cost), balcon.

Ca să vă simţiţi răsfăţaţi, hotelul are trei restaurante unde puteţi opta pentru mâncăruri tradiţionale cu specific bulgăresc, italian şi asiatic, dar şi un bar şi salon bar. Pentru relaxare puteţi trece pe la spa şi centru Wellness, jacuzii, saună şi un masaj turcesc. La preferinţă puteţi să înotaţi atât în pisicina exterioară a hotelului, cât şi în cea interioară.

După acest răsfăţ, vă puteţi petrece timpul pe terenul de tenis, la biliard, tenis de masă, darts. Pentru iubitorii sporturilor de apă, turiştii pot practica şi windsurfing.

În cazul în care sunteţi obişnuiţi să vă petreceţi o parte din zi şi la aparate, hotelul dispune şi de o sală de fitness.

Dacă v-aţi luat concediul de vară în perioada 10-17 iunie, atunci nu ar trebui să rataţi oferta Hotelului Belvedere din Corfu (Grecia). Pentru un sejur de şapte nopţi, şi cu o privelişte spre munte şi mare, complexul are un preţ de 1.028 de euro. În acest pachet sunt incluse masa all-inclusive, taxele de aeroport şi transferul aeroport-hotel-aeroport, dar asigurarea trebuie plătită de turişti.

Hotelul este situat în staţiunea Agios Ioannis, aflată în partea sudică a staţiunii Benitses şi la 16 km distanţă fatţă de capitala insulei şi la 17 km faţă de aeroport.

Pentru trei stele dispune de 170 camere, care au fost renovate în urmă cu trei ani. Facilităţile şi serviciile oferite îşi propun să asigure un sejur plăcut pentru oaspeţi.

Restaurant, centru de afaceri, închirieri biciclete, tururi, room service 24 de ore, parcare gratuită sunt câteva dintre facilităţile de top ale hotelului.

În majoritatea camerelor vederea are un peisaj plin de culoare, astfel că puteţi alege marea, piscina sau muntele. Sunt dotate cu aer condiţionat (contra cost), TV satelit, minifrigider, cabină de duş şi cadă. Hotelul dispune de o piscină cu apă sărată, iar şezlongurile şi umbrelele sunt gratuite.

Turiştii care iubesc sporturile fie pe apă sau pe uscat, trebuie să plătească ca să poată practica sporturi nautice, scufundări sau să facă un tur cu bicicletele.

Citește și Idei de vacanţă: Visezi la un concediu cu totul special? Vezi cât te costă să pleci o săptămână în Cuba sau Mexic

Tot un pachet destul de tentat pentru turişti, la 1.128 de euro este oferit de Hotelul Melissa Garden din Belek (Antalya), unde turiştii sunt aşepaţi să profite de vremea frumoasă pe nisipul fin al plajei, care aparţine complexului.

În oferta hotelului pentru doi adulţi preţul include şapte nopţi de cazare în cameră dublă, cu masă all-inclusive, taxe aeroport şi transfer aeroport-hotel-aeroport, iar pentru asigurare clienţii vor plăti din buzunarul propriu.

Deschis în 2008, Hotelul Melissa Garden din Belek este situat la 35 km de aeroport şi la 700 m de localitatea Kadrie. De plajă se află la o distanţă de 1.400 m.

Complexul pune la dispoziţia turiştilor un restaurant principal, cinci baruri, piscină exterioară, trei tobogane pentru adulţi, piscină interioară. Cei care vor să vadă staţiunea pot să închirieze o maşină de la hotel.

Nici de sănătate nu trebuie să vă faceţi griji, hotelul pune la dispoziţie şi un cabinet medical, iar pe lângă asta coafor, spălătorie, magazine, schimb valutar, parcare şi sală de conferinţe.

Toate camerele sunt dotate cu baie care au uscător de par, aer condiţionat, TV, telefon, mini-bar (contra cost), seif (în cameră, contra cost) şi balcon. Umbrelele şi şezlongurile de pe plaja hotelului sunt gratuite.

Citește și Destinaţii de vacanță | Halkidiki, Grecia: distracţie, legende şi o mare superbă. Prețuri pentru toate buzunarele

La 22 de km de Corfu Town, capitala insulei cu acelaşi nume, Hotelul Akrotiri Beach oferă iubitorilor de raze solare şi apă, un sejur de şapte nopţi în perioada 10 – 17 iunie la preţul de 1.180 de euro.

În acest pachet este inclusă pe lângă cazarea în cameră dublă, taxe de aeroport şi transferul aeroport-hotel-aeroport, şi masa în regim de demi pensiune. Clienţii vor beneficia de mic-dejun în sistem bufet suedez, la cină cu trei tipuri de mâncăruri la alegere, din bucătăria grecească şi internaţională.

Hotelul are patru stele şi este situat la 200 m faţă de centrul scuba-diving. Iar la câteva minute de mers pe jos veţi găsi taverne, restaurante, magazine şi baruri, iar la 30 m de hotel este o staţie de autobuz care face legătura cu capitala insulei.

În Corfu Town printre principalele atracţii turistice pe care le puteţi vizita se numără: Vechea Fortăreaţă, Noua Fortăreaţă, Biserica Agios Spyridon, Palatul Sfinţilor Mihail şi Gheorghe, Muzeul de artă asiatică, Bulevardul Liston, Muzeul Bancnotelor, Societatea de lectură din Corfu, Muzeul Bizanin, Primăria dar şi faimoasa Esplanada.

Fiind amplasat pe insulă, hotelul are o poziţie privilegiată, toate camerele, recent renovate, au o vedere unică, spre mare. Clienţii pot opta pentru camere standard, familiale, superioare şi apartamente „Panoarma”.

În ceea ce priveşte facilităţile de care dispun camerele, turiştii vor avea balcon, vedere la mare, aer condiţionat, telefon direct, mini-frigider, TV satelit, În camerele standard, un pat în plus pentru copil, este dsiponibil la cerere şi contra cost.

La camerele familiale aceştia dispun de două dormitoare, interconectate, însă dispun de o singură baie. Acet tip de cameră este ideală pentru o familie cu 3 copii.

În cazul camerelor superioare, acestea sunt amplasate pe partea estică a hotelului, cu vederi unice la mare. Aici clienţii au parte de un confort deosebit, mobilier delux şi decor elegant. De asemenea fiecare cameră are televizoare LCD, laptop de 15 inch. Iar pentru copil se poate solicita un pat în plus, bineînţeles contra-cost.

Apartamentele „Panorama” sunt foarte spaţioase, dispune de zonă separată de relaxare cu birou de lucru, plus un balcon de 16 mp, cu vedere uluitoare asupra mării. Oferă un decor deosebit, mobilier confortabil şi o baie de lux. În plus, dispun de 2 televizoare LCD, DVD player, laptop de 15 inch, internet, baie cu cadă şi separat dus, minibar.

Pentru petrecerea timpului liber hotelul oferă turiştilor un lobby cu salon Tv, iar pentru iubitorii sporturilor, tenis de câmp şi de masă, posibilitatea de închiriere de biciclete, dar şi de a practica sporturi de apă pe plajă, centru de diving. Iar de două ori pe săptămână, seara, aceştia se pot delecta cu dansuri greceşti şi muzică grecească.

Hotelul dispune de două piscine, pool bar, snack bar, şezlonguri şi umbreluţe la piscină şi pe plajă.

Pentru şapte nopţi pe malul mării, Resortul Vera Seagate din Antalya, de cinci stele pune la dispoziţie turiştilor pentru 1.294 de euro distacţie pe plajă, la locurile de joacă pentu copii şi pe plajă. În preţ sunt incluse pe lângă cazarea în cameră dublă, şi masă all-inclusive, taxele aeroport, transportul la aeroport-hotel-aeroport. Vera Seagate Resort se află pe malul marii la 45 km de aeroportul din Antalya.

Cele 235 de camere ale proprietăţii Vera Seagate Resort au podea cu mochetă, TV, minibar, seif şi Wi-Fi gratuit. Fiecare cameră oferă vedere la grădină, piscina sau munte.

Facilităţile de care dispune hotelul sunt room service, închirieri auto, recepţie deschisă nonstop, check-in/check-out express, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, cameră cu TV comună, servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţă şi petreceri, fax/copiator, bărbier/salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri.

Pe coasta de nord a insulei Corfu, lângă plajă se află Mareblue Beach,un complex de patru stele. În apropierea complexului se află satele Acharavi, la doar 5 km şi Kassiopi, la 6 km distanţă (aproximativ 4-5 minute de mers).

Un pachet de şapte nopţi cu masă all-inclusive în perioada 10 -17 iunie cu taxe de aeroport şi transportul de la aeroport-hotel-aeroport are preţul de 1.338 de euro.

Hotelul dispune de restaurant, tavernă şi bar principal între orele 18.00-24.00, bar la piscina între orele 10.00 – 24.00 şi snack bar de la 10.30 la 17.30. Cei mici se pot distra la două cluburi pentru copii, respectiv la un loc de joacă şi animaţie. În timpul zilei clienţii beneficiază de două piscine exterioare, iar pentru o mai bună relaxare pot profita şi de masaj.

Hotelul oferă cazare în camere duble standard, double family (cu paturi suprapuse) şi apartamente cu un dormitor. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, minibar, TV satelit, acces internet, seif (contra cost), telefon şi grup sanitar propriu. Pentru familiile cu bebeluşi, hotelul oferă leagăn gratuit, la cerere.

Pentru iubitorii de sport hotelul oferă darts, tenis de masă, tenis, sală de fitness, baschet, volei pe plajă, fotbal, aerobic şi polo.

Dacă pentru acest concediu v-aţi alocat un buget mai mare decât cel de anul trecut şi vreţi să vă răsfăţaţi, dar să nu întreceţi măsura, Hotelul Sealife din cartierul Konyaalti, Antalya este un complex mare, cu facilităţi şi activităţi potrivite pentru întreaga familie. Pentru un pachet de şapte nopţi pentru doi adulţi cu cazare, masă, taxe de aeroport şi transport aeroport-hotel-aeroport plătiţi 1.428 de euro.

Sealife este un hotel situat la 20 de km de aeroportul din Antalya. Complexul are 7179 de mp, şi în urmă cu şapte ani a fost renovat, pentru a atrage cât mai mulţi turişti să le calce pragul.

Oferă piscine cu tobogane, un centru spa cu tratamente corporale, precum şi echipament de snorkelling şi scufundări.

Cele 240 de camere sunt dotate cu aer condiţionat şi au balcon privat, majoritatea cu vedere la Marea Mediterană. Acestea sunt amenajate în nuanţe pastelate, cu mobilier modern. Facilităţile moderne includ TV prin satelit.

Un pasaj subteran asigură acces facil la plajă. Clubul pentru copii este organizat de o echipă de profesionişti într-o zonă special amenajată, iar proprietatea oferă terenuri de tenis, o saună şi o baie turcească tradiţională.

Centrul vechi al oraşului Antalya se află la 10 km de complexul Sealife, iar aeroportul din Antalya este la 30 de minute cu maşina. Există un centru comercial şi un acvariu la mai puţin de 3 km. Hotelul oferă parcare privată gratuită, iar oaspeţii pot solicita un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Gratuit beneficiaţi de o sală de jocuri, loc de joacă pentru copii, muzică live, teren de tenis gratuit, dar fără echipament. Contra cost vă puteţi relaxa la o baie turcească, saună şi fitness.

Piscina exterioară are 450 mp şi 1.40 adâncime, iar piscina cu tobogane are 60 mp şi două tobogane. Piscina pentru copii are 13.32 mp şi 0.30 adâncime.

Plaja este publică, şi este situată chiar peste peste drum de complex. Şezlongurile sunt fără plată la piscină, dar cu plată pe plajă. Umbrelele sunt gratuite la piscină şi pe plajă.

În cazul în care nu aveţi o limită la bugetul pentru concediul de vară, atunci puteţi profita de şapte nopţi, pentru 1.501 euro la Portobello Resort & Spa situat pe faimoasa plaja Konyaalti. La 8 km faţă de centrul Antalyei şi la 20 de km distanţă de aeroportul Antalya, plaja se află chiar în faţa hotelului şi este accesibilă printr-un tunel.

Acest complex luxos de 5 stele situat pe plaja Konyaaltı este aproape de centrul plin de viaţă al oraşului Antalya. Oferă o piscină în aer liber, terenuri de tenis şi un centru spa modern.

Camerele de la Porto Bello Resort & Spa sunt dotate cu balcon, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi zonă de relaxare. Toate camerele includ un minibar.

Hotelul dispune de 346 camere, din care 279 sunt standard, 3 pentru persoanele cu dizabilitati, 28 camere pentru familii şi 36 de apartamente. Camerele au balcon cu vedere spre mare sau spre munte, baie privată cu cadă, telefon, uscător, aer condiţionat, încălzire centrală, seif, minibar, TV satelit.

În ceea ce priveşte răsfăţul culinar, turiştii pot opta pentru restaurantul principal sau trei restaurante A`La Carte cu specialităţi italiene, mexicane şi cu fructe de mare. Iar la barul de la piscină pot servi gustări pe timpul zilei.

Complexul mai oferă cinci baruri în cadrul complexului hotelier cu băuturi pe tot parcursul zilei. Hotelul dispune de un salon de înfrumuseţare, magazine, coafor, curăţătorie şi spălătorie.

Oferta pentru amatorii de distracţie şi sport est destul de variată, terenuri de tenis, teren de volei, tenis de masa, darţ, centru fitness, saună, baie turcească, volei pe plajă şi sporturi de apă, care nu necesită carburanţi. Terenurile de tenis în nocturnă, sporturile de apă cu motor, masajul, centrul de înfrumuseţare sunt contra cost.

De asemenea în timpul zilei turiştii sunt programe de animaţie şi spectacole seara, iar noaptea oaspeţii sunt aşteptaţi la discotecă. Hotelul are două piscine, una interioară încălzită şi în aer liber cu o secţiune pentru copii. Pentru cei mici hotelul pune la dispozitie pe lângă piscina exterioară, mini club cu zonă de joacă în grădină pentru copii cu vârste între 5-12 ani, dar şi serviciu de babysitting.

(P) Dacă una dintre aceste oferte vă inspiră și dacă doriți să aveți un concediu de neuitat, Agenția „Vacanța”, partener Mareea, Christian Tour și Paralela45 vă așteaptă de luni până sâmbătă în Alba Mall, între 11.00 și 19.00. De asemenea, puteți solicita oferte personalizate în funcție de bugetul de care dispuneți apelând numărul de telefon 0724 559 444, prin e-mail: contact@agentiavacanta.ro sau completând formularul de pe pagina de internet Agentia Vacanța Alba Iulia.


 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax