Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Intervenție contracronometru la Șugag: Șase persoane și un copil blocați cu mașinile pe un drum forestier. Ce spune primarul

Publicat

iarna zapada munte meteo vremea

Duminică dimineața, 5 februarie, se desfășoară o intervenție contracronometru, la Șugag, pentru salvarea unor persoane care au rămas blocate cu mașinile în zăpadă, pe un drum forestier. 

Printre cei blocați se află și un copil, iar acțiunea este una foarte grea, dar prioritar este să ajungă la minor a declarat pentru alba24.ro, primarul din Șugag, Constantin Jinar. 

Potrivit reprezentaților ISU Alba, din dispeceratul 112, salvatorii au fost anunțati că între cabana Perla Mărtiniei și Vad, trei mașini cu șase persoane și un copil au rămas blocate în zăpadă, pe un drum forestier.

Alarama a fost dată în jurul orei 6.30, duminică dimineața.

Primarul din Șugag a precizat că intervenția este una foarte grea și că un buldoexcavator a plecat să deszăpezască drumul și să ajungă la mașina în care se află minorul.

Sunt în jur de 20 de kilometri pe care utilajul trebuie să îi străbată până la locul cu pricina. De asmenea primarul a spus că o parte dintre cei aflați în mașină sunt din Sibiu.

Știre în curs de actualizare

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax