Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmeria Montană a împlinit 23 de ani de la înființare. Alba are 3 posturi în zonele muntoase

Publicat

Jandarmeria Montană a împlinit astăzi 23 de ani de la înființare. 5 octombrie 2001 este data la care a fost aprobată înființarea unei unități specializate cu misiunea principală de a veni în ajutorul tuturor celor care iubesc muntele.

În fiecare zi prin misiunile încredințate, jandarmii montani dau dovada de profesionalism și dedicare ,,la înălțime”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi al Județului Alba.

Zi de zi,in stațiunile montane sau pe traseele turistice ei sunt cei care asigură menţinerea ordinii publice, lucrează la prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional, acordă informații și asistenţă turiştilor și veghează la protejarea naturii.

În cadrul Jandarmeriei Alba există 3 posturi montane la Arieșeni, Roșia Montană și Șugag.

Indiferent de starea vremii și de dificultatea drumului jandarmii montani sunt pregătiți pentru a interveni în ajutorul persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați, atunci când vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul jandarmilor montani, în mod direct sau prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate