Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La volan sub influenţa alcoolului şi fără permis. Bărbat din Zlatna, cu dosar penal

Publicat

etilotest

Un bărbat din orașul Zlatna s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În plus, acesta se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 martie, în jurul orei 18.00, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna, în timp ce se aflau în patrulare împreună cu poliţiştii locali, pe raza localităţii Pătrângeni, l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În plus, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a dovedit că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax