Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Nelu Tătaru și Raed Arafat: Mască obligatorie în zonele aglomerate. Starea de alertă se va prelungi cu 30 de zile

Publicat

Starea de alertă s-ar putea prelungi cu încă 30 de zile a declarat marți seara ministrul Sănătății Nelu Tătaru într-o conferință de presă. 

De asemenea Raed Arafat a mai spus că în județele unde incidența este sub 3% maștile vor fi obligatorii în zonele aglomerate.

Unde incidența trece de 3% măștile vor fi obligatorii în toate spațiile publice.

În privința teatrelor, când incidența este sub 1,5 la mie vor funcționa la capacitate de 50%, iar între 1,5 la mie și 3 la mie, vor funcționa la 30%. Peste 3 la mie activitatea va fi sistată.

Evenimentele private sunt interzise pe plan național până vom vedea o scădere a cazurilor.

La campania electorală se reduce numărul participanților la 20 de persoane în interior și 50 de persoane în exterior.

Vorbim de evenimente unde nu se respectă regulile, care devin un loc unde se răspândește virusul. Soluția cea mai bună este de protecție, de oprire a evenimentelor. Dacă situația se îmbunătățește se poate reveni la acest lucru.

Botezul de la biserică nu este inclus aici. Acolo se face, dar cu un număr limitat de oameni. Vorbim de festivități, de evenimente private din afara lăcașelor de cult.

(Sunt mulți politicieni care s-au infectat în timpul evenimentelor electorale) De aceea s-a decis reducerea numărului de persoane care participă la evenimente în interior și exterior.

 

știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax