Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Marșul pentru viață” la Alba Iulia. Tineri din mai multe confesiuni religioase vor ieși în marș, pe străzile din oraș

Publicat

Tineri din mai multe confesiuni religioase din Alba vor participa în data de 31 martie  2024, la un marș. Este vorba despre ”Marșul pentru viață”, organizat de tinerii creștin ortodocși din Alba, dar la care iau parte și persoane din alte confesiuni. 

Organizatorii anunță că este o manifestare apolitcă și neconfesională.

”Anual, în luna martie, intitulată „Luna pentru Viață”, se desfășoară în Patriarhia Română manifestarea de suflet cunoscută sub denumirea de Marșul pentru Viață. Evenimentul, ajuns la cea de-a XIV-a ediție, se derulează sub genericul „Construim pentru viață”, fiind o manifestare apolitică și neconfesională.

Și în acest an, numeroși tineri de toate vârstele din municipiul Alba Iulia, însoțiți de preoții parohi, sunt așteptați să participe în număr mare la acest eveniment, cu scopul de a oferi o mărturie puternică privind importanța susținerii și promovării vieții.

La Alba Iulia, manifestarea va fi organizată duminică, 31 martie 2024, de la ora 15.00. Cei care doresc să ia parte la acest eveniment sunt așteptați, în jurul orei 14.30, în proximitatea Casei de Cultură a Sindicatelor, vizavi de Facultatea de Teologie Ortodoxă.

Apoi, participanții vor urma traseul: Strada Vasile Goldiș – Bulevardul Revoluției 1989 – Bulevardul Transilvaniei – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Strada Unirii – Piața Tricolorului – esplanada dintre Catedrala Reîntregirii și Catedrala romano-catolică „Sfântul Mihail”, locul de desfășurare a activităților ulterioare.

Evenimentul este organizat de Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, în parteneriat cu ASCOR Alba Iulia, Asociația „Emanoil”, Biroul pentru Viață al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei, Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia și reprezentanții tuturor confesiunilor creştine din Alba Iulia și împrejurimi”, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nicu

    sâmbătă, 23.03.2024 at 06:37

    vedeti-va fariseilor de propria viata
    și de propriile corpuri. nu dictati voi altora ce sa facă cu corpul lor. dacă va pasa asa mult de viață incepeti prin a adopta copilașii din orfelinate.

    suntem tara cu cele mai multe mame minore asa ca mai bine militati pentru educație secsuala.

  2. Dolfi

    sâmbătă, 23.03.2024 at 08:13

    pai nu ii invata pe ei Sfanta Carte sa-si vada barna din ochiul lor? Ce stiu barbatii ăia ce participa la marș ce simte o femeie in corpul ei? mai ales una insarcinată? dar una insarcinata in urma unui viol?
    Ei tot ce fac fac doar cu aprobare de la preot/pastor? nu s-au impreunat ei folosind mijloace contraceptive?
    Sa lase ipocrizia si sa iasa in strada pentru a se face educatie ambelor genuri inca din scoala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax