Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: „Instrucţie cu cântec”, etapa finală la Colegiul Militar Alba Iulia. Demonstrații specifice instrucţiei de front, cu arme

Publicat

Elevii de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor participa marţi, 22 octombrie, la etapa finală a Concursului tematic „Instrucţie cu cântec”.

Concursul muzical coregrafic este unul de tradiţie în colegiul militar albaiulian, elevii prezentând mişcări specifice instrucţiei de front, cu arme. La competiţie participă patru plutoane de elevi, reprezentând fiecare an de studiu, potrivit reprezentanților colegiului.

Etapa finală a Concursului tematic „Instrucţie cu cântec” se va desfăşura între orele 14.00 – 15.00, pe platoul din incinta colegiului.

După eveniment va avea loc şi premierea sportivilor care s-au clasat pe podium la competiția sportivă Cupa „Mihai Viteazul”. Concursul, devenit tradiţie în colegiul militar albaiulian , s-a desfăşurat în perioada 30 septembrie – 22 octombrie iar în acest an a fost cuprins în programul de manifestări dedicate împlinirii a 100 de ani de la înființarea liceului militar.

În cadrul competiţiei au avut loc partide de volei (fete/băieţi), baschet (băieţi), handbal (băieţi) şi tenis de masă (fete/băieţi), dar şi concursuri de atletism.

La finalul întrecerilor sportive se acordă dimplome şi premii pe ramuri de sport iar Cupa „Mihai Viteazul” se va acorda companiei care obţine cele mai multe puncte realizate prin cumularea rezultatelor la fiecare ramură de sport şi disciplină sportivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax