Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Ședință la Consiliul Local Sebeș. Regulamentul de organizare a Zilelor Sebeșului 2018. Ordinea de zi

avatar

Publicat

Publicitate

Consilierii locali din Sebeş se reunesc marți, 24 iulie, în şedinţă ordinară cu 22 de proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat, printre altele, Regulamentul de organizare a manifestărilor „Zilele Sebeșului” în perioada 16-19 august, studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Puncte de aprindere iluminat public”, acordarea ajutorului pentru plata chiriei persoanelor singure/familiilor marginalizate social sau aflate în risc de marginalizare și excluziune socială, amenajarea locurilor de așteptare a clienților pentru transportul în regim taxi și stabilirea cotei părți din cuantumul chiriei, ce poate fi reținută de către titularul dreptului de administrare a bunurilor proprietate publică.

Ordinea de zi a ședinței din data de 24 iulie:

1. Proiect de hotărâre privind majorarea bugetului local pe anul 2018 cu suma de 7506,00 mii lei și modificarea Programului de investiții publice pe obiective de investiții , pe surse de finanțare pe anul 2018 și estimări pe 2019-2021.

2. Proiect de hotărâre privind darea în administrarea Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș a imobilului „Punct Termic Dorin Pavel 55” , nr .inventar 10950 . în vederea demolării acestuia.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare nr.59074/05.07.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții ,,Sistematizare parțială a cartierelor .Valea Frumoasei , Aleea Parc și Aleea Lac , prin amenajarea de parcări în zonele ocupate de garaje , Municipiul Sebeș “-faza SF.

4. Proiect de hotărâre privind transferul dreptului de folosinţă gratuită asupra terenului situat în Lancrăm înscris în CF 77225,nr.topo 3273/63, din folosinţa d-nei Deac Ioana-Cristina în folosinţa d-nei Flueraș Emanuela-Mioara.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sebeș , jud. Alba , ca urmare a transformării funcției de consilier , clasa I , grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Relații Publice , Comunicare și Informatică și a funcției de inspector , clasa I , grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Achiziții Publice , la expirarea perioadei de stagiu.

6. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcțiilor proprietate personală.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții ,,Puncte de aprindere iluminat public , Municipiul Sebeș “ –proiect nr.501/2017 .

8. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Centrului Cultural,, Lucian Blaga “ Sebeș.

9. Proiect de hotărâre privind încuviințarea cererii de transmitere din domeniul public al Județului Alba , în domeniul public al Municipiului Sebeș , a imobilului înscris în CF nr.74397 Săsciori . nr.cadastral 74397(teren) și nr.cadastral 74397 –C1 (clădire).

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Art 3 din HCL nr 35/2018 în sensul îndreptării erorii materiale prin înlocuirea sintagmei „Consiliul Local al Municipiului Sebeș” cu sintagma „Municipiul Sebeș”.

11. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 276/2017 privind gratuitatea la transportul local de persoane cu mijloace de transport in comun pe toate liniile de pe raza administrativ teritoriala a Municipiului Sebes.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de valabilitate a antecontractelor de vânzare-cumpărare locuințe ANL cu nr.32447/24.04.2018 , 32451/24.04.2018 și 32453/24.04.2018.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării ajutorului pentru plata chiriei persoanelor singure /familiilor marginalizate social sau aflate în risc de marginalizare și excluziune socială , cu domiciliul pe raza Municipiului Sebeș.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării de transmitere din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Transporturilor , în domeniul public al Municipiului Sebeș și în proprietatea Municipiului Sebeș , a sectorului de drum , precum și declasarea sectorului de drum național DN7(km 329+000 – km 331+400) din categoria funcțională a drumurilor de interes național și încadrarea în categoria drumurilor de interes local și încetarea valabilității H.C.L nr.303/2016.

15. Proiect de hotărâre privind constituirea ca parte civilă a UAT Municipiul Sebeș în dos. 375/P/2018   aflat în faza  de cercetare  penala la IPJ Alba – Serviciul  de Investigare a Criminalității Economice Alba.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare a manifestărilor „Zilele Sebeșului” – Sebeș 16 – 19 august 2018.

17. Proiect de hotărâre privind amenajarea locurilor de așteptare a clienților pentru transportul în regim taxi în Municipiul Sebeș , situate la intersecția străzilor Mărășești , Gării și Vânători.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții pentru obiectivul de investiții,, Modernizare drumuri de exploatație agricolă ,,-proiect nr.301/2017.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții pentru obiectivul de investiții ,, Modernizare Cartier Mircea cel Mare , Municipiul Sebeș ,,-proiect nr.24/2017.

20. Proiect de hotărâre privind retragerea din administrarea Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș a mijlocului fix ,,Teren V. Frumoasei Hidroconstrucția ,, nr. inventar 80769.09

21. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației nr.U03/2018 faza analiza situației existente și propunerile pentru ,,REACTUALIZARE PUG , REGULAMENT LOCAL DE URBANISM ȘI STRATEGIA DE DEZVOLTARE SPAȚIALĂ A MUNICIPIULUI SEBEȘ ,,Beneficiar :Municipiul Sebeș.

22. Proiect de hotărâre privind stabilirea cotei părți din cuantumul chiriei , ce poate fi reținută de către titularul dreptului de administrare a bunurilor proprietate publică.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Râul Mureș, populat cu pește. AJVPS Alba a eliberat 1.000 de kilograme de crap românesc, lângă Alba Iulia

avatar

Publicat

populare peste mures

Râul Mureș a fost populat, în zona municipiului Alba Iulia, cu exemplare de crap românesc cuprinse între 1,5 și 4 kilograme, în total 1.000 de kilograme.Acțiunea a fost realizată de către AJVPS Alba în colaborare cu Primăria municipiului Alba Iulia.„Încă o acțiune de populare cu pește a râului Mureș a fost realizată de către AJVPS […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Fostul premier Dacian Cioloș a lansat un nou partid politic: PLUS. A renunțat la Mișcarea România Împreună

avatar

Publicat

Fostul premier Dacian Cioloş are, în sfârşit, partid politic. Partidul Libertăţii Unităţii şi Solidarităţii – pe scurt PLUS – este fomaţiunea şi pe listele căreia vrea să candideze la alegerile europarlamentare din 2019.Dacian Cioloş a lansat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS), formaţiune care a fost deja înregistrată la Tribunal şi face […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Patru tone de droguri confiscate, în valoare de 625 de milioane de euro, au fost distruse de Poliţia Română

avatar

Publicat

droguri politie distrugere incinerare

Poliția Română a anunțat că a distrus 4.000 de kilograme de droguri de risc și de mare risc, substanţe stupefiante confiscate în dosare penale din ultimii ani. Este vorba despre cocaină, heroină, canabis, rezină de canabis, amfetamină, etnobotanice, M.D.M.A. și alte bunuri care poartă urme de droguri.Drogurile au fost distruse timp de două zile, joi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi usturătoare și chiar muncă în folosul comunității pentru cei care-și deranjează în mod constant vecinii

avatar

Publicat

politie

Deputații au votat în această săptămână un proiect de lege prin care cei care își deranjează vecinii în orele de liniște, dar și în afara lor vor primi amenzi mult mai aspre. Potrivit proiectului, dacă problemele persistă sancțiuniile se pot mări considerabil sau chiar se poate ajunge la prestarea de muncă în folosul comunității.Potrivit proiectului […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate