Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Ședință la Consiliul Local Sebeș. Regulamentul de organizare a Zilelor Sebeșului 2018. Ordinea de zi

Publicat

sebes centru oras

Consilierii locali din Sebeş se reunesc marți, 24 iulie, în şedinţă ordinară cu 22 de proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat, printre altele, Regulamentul de organizare a manifestărilor „Zilele Sebeșului” în perioada 16-19 august, studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Puncte de aprindere iluminat public”, acordarea ajutorului pentru plata chiriei persoanelor singure/familiilor marginalizate social sau aflate în risc de marginalizare și excluziune socială, amenajarea locurilor de așteptare a clienților pentru transportul în regim taxi și stabilirea cotei părți din cuantumul chiriei, ce poate fi reținută de către titularul dreptului de administrare a bunurilor proprietate publică.

Ordinea de zi a ședinței din data de 24 iulie:

1. Proiect de hotărâre privind majorarea bugetului local pe anul 2018 cu suma de 7506,00 mii lei și modificarea Programului de investiții publice pe obiective de investiții , pe surse de finanțare pe anul 2018 și estimări pe 2019-2021.

2. Proiect de hotărâre privind darea în administrarea Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș a imobilului „Punct Termic Dorin Pavel 55” , nr .inventar 10950 . în vederea demolării acestuia.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare nr.59074/05.07.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții ,,Sistematizare parțială a cartierelor .Valea Frumoasei , Aleea Parc și Aleea Lac , prin amenajarea de parcări în zonele ocupate de garaje , Municipiul Sebeș “-faza SF.

4. Proiect de hotărâre privind transferul dreptului de folosinţă gratuită asupra terenului situat în Lancrăm înscris în CF 77225,nr.topo 3273/63, din folosinţa d-nei Deac Ioana-Cristina în folosinţa d-nei Flueraș Emanuela-Mioara.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sebeș , jud. Alba , ca urmare a transformării funcției de consilier , clasa I , grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Relații Publice , Comunicare și Informatică și a funcției de inspector , clasa I , grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Achiziții Publice , la expirarea perioadei de stagiu.

6. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcțiilor proprietate personală.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții ,,Puncte de aprindere iluminat public , Municipiul Sebeș “ –proiect nr.501/2017 .

8. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Centrului Cultural,, Lucian Blaga “ Sebeș.

9. Proiect de hotărâre privind încuviințarea cererii de transmitere din domeniul public al Județului Alba , în domeniul public al Municipiului Sebeș , a imobilului înscris în CF nr.74397 Săsciori . nr.cadastral 74397(teren) și nr.cadastral 74397 –C1 (clădire).

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Art 3 din HCL nr 35/2018 în sensul îndreptării erorii materiale prin înlocuirea sintagmei „Consiliul Local al Municipiului Sebeș” cu sintagma „Municipiul Sebeș”.

11. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 276/2017 privind gratuitatea la transportul local de persoane cu mijloace de transport in comun pe toate liniile de pe raza administrativ teritoriala a Municipiului Sebes.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de valabilitate a antecontractelor de vânzare-cumpărare locuințe ANL cu nr.32447/24.04.2018 , 32451/24.04.2018 și 32453/24.04.2018.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării ajutorului pentru plata chiriei persoanelor singure /familiilor marginalizate social sau aflate în risc de marginalizare și excluziune socială , cu domiciliul pe raza Municipiului Sebeș.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării de transmitere din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Transporturilor , în domeniul public al Municipiului Sebeș și în proprietatea Municipiului Sebeș , a sectorului de drum , precum și declasarea sectorului de drum național DN7(km 329+000 – km 331+400) din categoria funcțională a drumurilor de interes național și încadrarea în categoria drumurilor de interes local și încetarea valabilității H.C.L nr.303/2016.

15. Proiect de hotărâre privind constituirea ca parte civilă a UAT Municipiul Sebeș în dos. 375/P/2018   aflat în faza  de cercetare  penala la IPJ Alba – Serviciul  de Investigare a Criminalității Economice Alba.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare a manifestărilor „Zilele Sebeșului” – Sebeș 16 – 19 august 2018.

17. Proiect de hotărâre privind amenajarea locurilor de așteptare a clienților pentru transportul în regim taxi în Municipiul Sebeș , situate la intersecția străzilor Mărășești , Gării și Vânători.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții pentru obiectivul de investiții,, Modernizare drumuri de exploatație agricolă ,,-proiect nr.301/2017.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții pentru obiectivul de investiții ,, Modernizare Cartier Mircea cel Mare , Municipiul Sebeș ,,-proiect nr.24/2017.

20. Proiect de hotărâre privind retragerea din administrarea Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș a mijlocului fix ,,Teren V. Frumoasei Hidroconstrucția ,, nr. inventar 80769.09

21. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației nr.U03/2018 faza analiza situației existente și propunerile pentru ,,REACTUALIZARE PUG , REGULAMENT LOCAL DE URBANISM ȘI STRATEGIA DE DEZVOLTARE SPAȚIALĂ A MUNICIPIULUI SEBEȘ ,,Beneficiar :Municipiul Sebeș.

22. Proiect de hotărâre privind stabilirea cotei părți din cuantumul chiriei , ce poate fi reținută de către titularul dreptului de administrare a bunurilor proprietate publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax