Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Măsuri la Universitatea din Alba Iulia: Evenimente și mobilități Erasmus +, SUSPENDATE. Recomandări pentru studenți

Publicat

universitate

La nivelul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia s-a decis suspendarea oricăror evenimente științifice, socio-culturale sau a altor activități extracurriculare programate până la sfârșitul lunii martie 2020.

De asemenea se suspendă orice tip de mobilități internaționale (incoming/outgoing), deopotrivă pentru studenți și pentru cadrele didactice sau didactic auxiliare.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții instituției au precizat următoarele:

Dată fiind evoluția epidemiei de Coronavirus (COVID-19) în zonele limitrofe județului Alba și în restul țării, Conducerea UAB face câteva precizări privind activitatea instituțională și măsurile de prevenție care se impun:

– Până în acest moment, potrivit DSP Alba, nu s-au înregistrat cazuri cu suspiciune/confirmare de infectare cu Coronavirus (COVID-19) în județul Alba, motiv pentru care activitățile didactice din cadrul UAB se desfășoară, deocamdată, normal.

Sunt accentuate, însă, și sever urmărite măsurile de igienizare și protecție medico-sanitară în întregul campus universitar, cu recomandarea de a se respecta cu strictețe normele igienico-sanitare.

– Ca măsură preventivă, s-a decis suspendarea oricăror evenimente științifice, socio-culturale sau a altor activități extracurriculare programate până la sfârșitul lunii martie 2020.

– Conform recomandării primite din partea Agenției Naționale ERASMUS+, se suspendă orice tip de mobilități internaționale (incoming/outgoing), deopotrivă pentru studenți și pentru cadrele didactice sau didactic auxiliare.

– Se recomandă evitarea, pe cât posibil, a oricăror deplasări între localități și în exteriorul județului Alba, mai ales cu mijloacele de transport în comun. Studenții internaționali sunt sfătuiți să evite deplasarea spre țările de proveniență.

– Cabinetul Medical al UAB stă la dispoziția studenților și a întregului personal al UAB. Adresăm rugămintea ca oricine manifestă simptomatologia specifică să se adreseze de urgență Serviciului 112 sau să se prezinte la Cabinetul Medical al UAB (Corp D, parter).

– La nivelul Conducerii UAB se va monitoriza evoluția situației din județul Alba și din țară, urmând să se ia alte decizii în funcție de evoluția evenimentelor.

Vă adresăm rugămintea de a respecta absolut toate măsurile medico-sanitare de prevenție, indiferent de locul în care vă aflați!, au transmis reprezentanții Universității ” 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax