Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava, ales într-o funcție importantă în Parlamentul European. Este vicepreședinte al Delegației pentru relația cu Canada

Publicat

Fostul primar al municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost ales joi în funcția de vicepreședinte al Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Canada.

Anunțul a fost făcut chiar de Hava, pe contul său de facebook. Funcția este destul de importantă, având în vedere relațiile foarte ample ale Comisiei Europene cu această țară, concretizate în schimburi comerciale în valoare de 72 de miliarde de euro anual. 

”Sunt onorat să vă spun că astăzi, 26 septembrie 2019, am fost ales, prin vot, să reprezint Parlamentul European din funcția de Vicepreședinte al Delegației pentru relațiile cu Canada. Un parteneriat pe care secolele l-au validat.

Adus, acum, la nivelul secolului 21, continuat, azi, cu tot mai puține compromisuri si tot mai multe avantaje, având cadrul a două documente de cooperare foarte importante: Acordul economic și comercial cuprinzător (CETA) și Acordul pentru un parteneriat strategic. E o provocare pe care sunt determinat să o duc la bun sfârșit, în cadrul uneia dintre cele mai cunoscute și dinamice delegații din Parlamentul European.

72 miliarde de euro este dimensiunea schimburilor comerciale din 2018, dintre UE și Canada. Responsabilitate acestei delegații implică, însă, și alte priorități: o legătură mai trainică și mai directă între comunitățile pe care le reprezentăm în Europa și cele canadiene” a scris fostul primar pe contul său.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax