Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Miriam Bulgaru, calificată în semifinalele Ţiriac Foundation Trophy. Și-a asigurat un cec de 5.300 de dolari şi 49 de puncte WTA

Publicat

Jucătoarea de tenis din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari şi găzduit de Centrul Naţional de Tenis, după ce a învins-o pe rusoaica Alevtina Ibraghimova cu 6-2, 6-2.

Miriam Bulgaru (25 ani, 202 WTA) s-a impus după o oră şi 23 de minute în faţa unei adversare venite din calificări (19 ani, 335 WTA), potrivit Agerpres.

Sportiva din Alba Iulia a servit mai bine şi a câştigat fără emoţii, urmând să o întâlnească în semifinale pe jucătoarea georgiană Ekaterine Gorgodze, venită şi ea din calificări.

Miriam a ieşit învingătoare în singurul său meci cu Gorgodze (32 ani, 426 WTA), în 2023, la Santa Margherita, în primul tur, cu 6-3, 6-4.

Sportiva noastră şi-a asigurat un cec de 5.300 de dolari şi 49 de puncte WTA.

În ultimul sfert de finală de la Ţiriac Foundation Trophy, Patricia Ţig o va înfrunta pe olandeza Anouk Koevermans.

Vezi și Miriam Bulgaru a revenit pe cea mai bună poziție din carieră, în clasamentul WTA. Pe ce loc este sportiva din Alba, în TOP mondial

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate