Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Nazareth – 40 de ani de legendă rock” la Cluj Napoca, în 28 ianuarie 2012. Vezi cum îți poți rezerva bilete

Publicat

Una dintre legendele muzicii rock, trupa Nazareth va sustine un concert la Cluj în 28 ianuarie 2012. Concertul, primul din anul 2012 al trupei, va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj Napoca. Preţurile biletelor sunt stabilite în funcţie de locul din sală, potrivit unei diagrame publicate de organizatorul evenimentului, Diesel Club, pe pagina sa de Facebook.  Un loc în partea din faţă a sălii costă între 160 şi 200 de lei, iar locurile în picioare vor putea fi cumpărate și la 40 lei.

Nazareth a fost fondată în 1968 și este cunoscută mai ales datorită hit-ului “Love Hurts” (Dragostea doare).  Singurii care nu au părăsit trupa până acum sunt  solistul Dan McCafferty şi  basistul Pete Agnew.

Concertul face parte din turneul internaţional de promovare a albumului „Big Dogz“, al 22-lea material discografic al trupei, lansat în primăvara acestui an la exact 40 de ani de la apariţia primului lor album în 1971.

„Big Dogz“ s-a bucurat deja de mare success în Europa, Asia şi America de Sud.

Biletele se găsesc la birourile Diesel Events (P-ta Unirii 10) şi la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj (Piaţa Lucian Blaga 1-3). Pentru bilete se pot face rezervări care rămân valabile 48 de ore. Plata se poate face și prin bancă, iar biletele pot fi apoi ridicate inclusiv în ziua evenimentului. Info: 0731-099000 sau 0730-08388

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax