Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noi întreruperi de furnizare a apei potabile, în comunele Ciugud și Berghin. Apa CTTA: Măsuri din cauza caniculei

Publicat

Noi întreruperi în alimentarea cu apă potabilă au fost anunțate de Apa CTTA Alba.

”SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia anunță consumatorii din localitățile Ciugud, Drâmbar, Hăpria, Limba, Șeușa, Teleac, Berghin, Ghirbom, Henig și Straja că se va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 17 iulie 2021 între orele 19.00-07.00 , în vederea recuperării rezervei de apă din rezervoarele ce asigură alimentarea cu apă potabilă.

Toate aceste măsuri au fost luate datorită caniculei din ultima perioadă, aceasta conducând la un consum crescut al apei ( chiar și în scop agricol).

În cazul în care se constată că nu se acumulează suficientă apă în rezervoare în acest interval, vom fi nevoiți să repetăm și în noaptea urmatoare aceste restricții. Vom reveni cu alte precizări”, transmite operatorul de apă.

Potrivit sursei citate, în comuna Ohaba reluarea furnizării se va face după echilibrarea sistemului din comunele Ciugud și Berghin.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar pot fi semnalate imediat Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia la numărul de telefon 0258.810.463, mobil 0723.212.647,  în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioan

    sâmbătă, 17.07.2021 at 18:53

    Bai dar voi nu aveti rusine?lasati sambata seara oamenii fara apa..cat va mai bateti joc..nu sunteti in stare sa remediati problema de atata timp?heiii
    .trezirea..platim apa…vrem apa!!!se aude…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax