Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Opticline devine ”Dr. Holhoș – Rețea de oftalmologie” (P)

Publicat

„Dr. Holhoș – Rețea de oftalmologie” este noul nume al rețelei Opticline – Dr. Holhoș Teodor. Prezentă de aproape 10 ani în județul Alba, rețeaua fondată de medicul chirurg oftalmolog, dr. Teodor Holhoș, s-a dezvoltat în ultimii ani la nivel regional, numărând în prezent 3 clinici în 3 județe și 12 optici medicale.

Noua identitate Dr. Holhoș se aliniază cu viziunea de dezvoltare pe termen lung, aducând o nouă imagine de brand, un nou nume și un nou design interior.

În spate este aceeași echipă de profesioniști, în frunte cu dr. Teodor Holhoș, care are alături acum o echipă de medici oftalmologi, pentru realizarea consultațiilor de specialitate. Toate intervențiile chirurgicale sunt efectuate în continuare doar de către dr. Holhoș.

Noua identitate pune în centrul atenției noul nume, și incorporează valorile brandului actual, având în vedere și viitoarele proiecte care includ realizarea unui spital oftalmologic privat, în Alba Iulia, și extinderea rețelei și în Sibiu.

”Noua identitate vine ca o continuare firească a dezvoltării rețelei noastre. Echipa de medici a crescut concomitent cu creșterea cererii de servicii oftalmologice de specialitate, iar toate acestea trebuie să se reflecte și în imaginea pe care o proiectăm. Suntem mândri de ceea ce am realizat în aproape 10 ani și suntem deosebit de bucuroși de numărul mare de pacienți care văd bine cu ajutorul nostru – peste 52.000 pacienți în total, și peste 10.000 operații efectuate până acum. Sunt cifre care ne motivează în fiecare zi, și care susțin noua imagine Dr. Holhoș.”, a declarat dr. Teodor Holhoș.

Prima locație semnată cu noul nume și design este noua optică medicală de la Aiud, un proiect început acum câteva luni. Cu un sediu nou și un spațiu mai generos decât prima optică deschisă în Aiud, noua locație va oferi servicii de consult oftalmologic, în premiera la Aiud, pe lângă cele de consult optometric. Doamna doctor Alexandra Ticle, medic oftalmolog și oftalmopediatru va oferi consultații de specialitate pacienților din Aiud. De asemenea, punem la dispoziția pacienților noul standard în tehnologia de măsurare a dioptriilor, precum și aparatură de înaltă precizie pentru verificarea parametrilor ramei de ochelari.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax