Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) O pisică din Aiud a ghicit cine va fi următorul președinte

Publicat

Dan Barna, candidatul USR PLUS la președinția României, a vizitat județul Alba, meleaguri unde se simte ca acasă, deoarece unul dintre bunici a trăit în Drașov (Șpring). Aflat în campanie electorală, Dan Barna a ales să facă prima oprire în municipiul Aiud.

Vizita de la Aiud a debutat în piață, acolo unde numeroși cetățeni au purtat discuții deschise cu candidatul la prezidențiale. Prin aglomerația specifică pieței din fiecare zi de joi, și-a făcut loc și o pisică, devenind profund atașată de Dan Barna. Cei prezenți nu au ezitat să facă glume pe seama momentului, considerând că pisica și-a „ales” președintele.

Dan Barna a fost plăcut surprins de amabilitatea aiudenilor, dar mai ales de faptul că toți cetățenii pe care i-a întâlnit consideră că USR a rămas singura soluție capabilă să reformeze actuala clasă politică. Ajuns în dreptul unui atelier mobil de copiat chei, Dan Barna și-a făcut o dublură la cheia de la apartamentul său.

În cadrul conferinței de presă, susținută la Hotel Cetate, Dan Barna a transmis un mesaj de felicitare Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Alba Iulia pentru aniversarea a 100 de ani de la înființare. Totodată, Dan Barna a readus în discuție sprijinul pe care USR îl va acorda pentru validarea guvernului Orban și i-a provocat pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere electorală.

În partea a doua a zilei, Dan Barna a făcut o oprire inopinată pe șantierul autostrăzii A 10, de pe lotul 1 Sebeș – Alba Iulia. Dan Barna s-a convins la fața locului că ministrul PSD al Transporturilor a mințit constant referitor la faptul că acest tronson va fi dat în folosință în acest an. De fapt, realitatea este că nu va fi finalizat în acest an și sunt șanse reduse să se termine chiar și la anul viitor. Un tur doi la alegerile prezidențiale fără PSD ar arăta faptul că românii știu să-i sancționeze prin vot pe cei care au făcut cel mai mare rău țării în ultimii 30 de ani.

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 31190011

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax