Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pilotul care a decedat în accidentul de elicopter, Căpitanul Răzvan Moldovan, „Cetăţean de onoare al municipiului Alba Iulia post mortem”

Publicat

capitan razvan moldovan alba iulia decedat accident elicopter 21 nov 2014 sibiu Tânărul din Alba Iulia care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului de elicopter de la Sibiu, va primi titlul de “Cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia” post-mortem.

În cadrul şedinţei de Consiliu Local ce va avea loc vineri, primarul Mircea Hava doreşte să propună spre aprobare conferirera acestui titlu, în semn de recunoştinţă, căpitanului Răzvan Moldovan, care a murit vineri în accidentul de elicopter de la Sibiu.

Tânărul de 29 de ani din Alba Iulia şi-a pierdut viaţa în timpul executării unei misiuni sub culorile Drapelului Naţional. În semn de recunoştinţă pentru sacrificiul suprem, primarul Mircea Hava vrea să îi confere titlul de “Cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia” post-mortem.

Opt persoane, printre care şi tânărul de 29 de ani din Alba Iulia, şi-au pierdut viaţa vineri dimineaţa după ce un elicopter militar s-a prăbuşit în zona localităţii Mălâncrav, la limita judeţelor Sibiu şi Mureş. Potrivit unor martori, aparatul de zbor ar fi luat foc în aer. La bordul elicopterului tip Puma SOCAT se aflau zece persoane.

Citeşte şi FOTO – VIDEO: Ultim omagiu la Cercul Militar din Alba Iulia, pentru Răzvan Moldovan, tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de elicopter

Citeşte şi ELICOPTER PRĂBUȘIT: Ceremonie militară la Sibiu. Căpitanul Răzvan Moldovan va fi înmormântat în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax