Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele Iohannis anunță consultări cu partidele parlamentare. Va nominaliza un nou prim-ministru cel mai probabil joi seara

Publicat

Presedintele Klaus Iohannis  susține miercuri o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, la câteva ore după ce guvernul Ludovic Orban a picat la moțiunea de cenzură inițiată de PSD și UDMR. Acesta a anunțat că va organiza joi consultări cu partidele parlamentare și până seara se va hotărî cu privire la cine va fi nominalizat pentru această funcție. 

Declarațiile cele mai importante ale președintelui Iohannis:

  • Vedem de o parte un guvern liberal care vine cu mult entuziasm pe un val popular, care vrea să facă reforme, vrea să vină cu proiecte clare pentru autostrăzi și spitale, pe scurt un guvern.
  • De cealalta parte avem o majoritate pesedistă, supărată, care se opune acestor încercări de a îmbunătăți guvernarea de la noi din țară. 
  • Nu este cazul să credem că vom intra într-o criză. Românii se uită la televizor și se întreabă ce va fi. Instituțiile vor funcționa. Eu sunt garantul că vor funcționa în continuare pentru români. 
  • Este nevoie de câțiva pași politici. Voi chema partidele la consultări.
  • Sesiunea de consultări începe mâine la ora 12.
  • După consultări voi reveni și vom discuta despre pașii care trebuie făcuți în continuare. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax