Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Prețuri halucinante de 1 decembrie la cazare în Alba Iulia. 2000 de euro, un sejur de 4 nopți într-un apartament

Publicat

Criza locurilor de cazare în Alba Iulia cu prilejul Zilei Naționale, generează situații fără precedent în istoria turismului local! Siteul unei agenții imobiliare din Alba Iulia oferă spre închiriere un apartament cu trei camere la prețul de 2000 de euro pentru patru zile.

Citește și Alba Iulia, prea scumpă de Centenar pentru românii adevărați. Apel emoționant din partea a cinci frați basarabeni

De altfel, aproape toate hotelurile din municipiu și din împrejurimi și-au mărit prețurile de câteva ori pentru perioada din jurul datei de 1 decembrie, încă de acum un an.

Chiar și așa, multe dintre locurile de cazare au fost rezervate. Cele rămase sunt disponibile la prețuri de zece ori mai mari decât prețurile obișnuite. 

”Apartament 3 camere de inchiriat, Alba Iulia, perioada 1 Decembrie, 4 zile, 2000 euro, Cartier Orhideea. Apartamentul are 2 dormitoare, baie, living, bucatarie. Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat. Pret 2000 euro/ 4 zile – perioada 1 Decembrie…” este textul unui anunț postat pe siteul unei agenții imobiliare din Alba Iulia.

Citește și Cum se pregătește Alba Iulia pentru „Marea Invazie” de la 1 Decembrie. Peste 150.000 de oameni vor umple orașul, de CENTENAR

Și nu este o glumă. Un loc de cazare în Alba Iulia a ajuns să coste extrem de mult în preajma datei de 1 decembrie. Vorbim despre prețuri care urcă la sute de euro pe noapte, în condițiile în care în alte perioade ale anului, afluxul de turiști este mult mai modest, iar hotelierii și alți proprietari de spații de cazare sunt mai degrabă disperați.

Pe booking, principala platformă de rezervări turistice, mai sunt disponibile doar 9 oferte de cazare. Prețurile ajung până la 3250 de lei pe noapte pentru un apartament cu capacitate de 2 persoane. Astfel, două persoane care vor să stea de vineri până duminică la Alba Iulia, vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 6500 de lei.

Citește și Alba Iulia, jos pălăria! Mobilizare exemplară pentru cei cinci frați din Basarabia care vor să vină de Ziua Națională

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax