Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinși în flagrant în timp ce pescuiau pe râul Mureș cu plase tip monofilament. Doi bărbați din Cugir sunt cercetați pentru braconaj

Publicat

În urma unei acțiuni de combatere a braconajului piscicol pe râul Mureș, organizată de polițiștii din Vințu de Jos și AJVPS, doi bărbați de 36 de ani din Cugir fost prinși în flagrant în timp în timp ce pescuiau cu șase undițe pe care erau montate plase de tip monofilament. Cei doi sunt cercetați de oamenii legii, iar undițele au fost confiscate.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, împreună cu personal din cadrul AJVPS Alba au organizat, în data de 14 februarie, la ora 12.00, o acţiune de combatere a braconajului piscicol pe albia râului Mureş.

Cu ocazia acestei acţiuni, în zona localităţii Băcăinţi, au fost prinşi în flagrant, C.D.A., de 36 de ani şi P.P., de 36 de ani, ambii din Cugir, care pescuia cu 6 undiţe pe care erau montate plase de tip monofilament.

Faţă de cei doi bărbaţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de ”deţinere sau utilizarea unei plase monofilament în apele continentale”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 64 alin.1, lit. m din O.U.G. 23/2008 iar cele 6 undiţe au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Sursa foto: AJVPS Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jean

    sâmbătă, 16.02.2013 at 07:55

    ăştia-s doi peşcuţ mici ! dece nu face Poliţia şi AGVPS-ul acţiuni şi noaptea ! atunci să vedeţi surprize,nu ziua ! ! eu pescuiesc din anii 60 în mureş dar de vre-o 6-7 ani nu mi-am mai vizat permisul că le dau bani degeaba celor de la AGVPS.peşte-n murăş nu mai este ! nici obleţi nu mai sunt decum scobari şi cleni,morunaşi şamd… aşa-că mai bine merg la o baltă şi mă relaxsez ! !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax