Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Procesul criminalului Mihai Pandelea se judecă în septembrie. Tatăl victimei cere despăgubiri de 400.000 de lei

Publicat

11855912_927089464028368_7141557687468139244_n 2 Mihai Pandelea, ucigașul Alinei Tănăsie, rămâne în arest preventiv. Procesul în care este acuzat de omor a fost amânat pentru luna septembrie, timp în care se va decide asupra schimbării încadrării juridice în dosar. Apropiați ai inculpatului spun că tatăl victimei, Constantin Tănăsie, cere despăgubiri de 400.000 de lei.

Potrivit anchetatorilor, Mihai Pandelea (26 de ani), ucigașul Alinei Tănăsie (23 de ani), a premeditat întreaga crimă. Acesta i-a aplicat tinerei 25 de lovituri de cuțit și a încercat să se scape de probele ce l-ar fi incriminat.

Acesta a reluat firul poveștii și le-a spus procurorilor cum a decurs întâlnirea cu Alina și când a decis să o ucidă. Pandelea a fost supus și unei expertize psihiatrice. Concluziile au fost că prezenta „tulburare mixtă a personalităţii”, însă la momentul comiterii faptei avea „discernământ păstrat”.

VEZI: Rechizitoriul CRIMEI din Blocul M3: Motivul halucinant pentru care tânăra de 23 de ani a fost omorâtă. Pandelea și-a premeditat fapta

Mihai Pandelea a ajuns în fața instanței luni, 4 iulie. Judecătorii au stabilit noi termene în cele două dosare în care este vizat.

Soluția pe scurt, din 4 iulie, în dosarul în care este acuzat de omor: „Amânat cauza la data de 12.09.2016 în vederea discutării cererii de schimbare a încadrării juridice formulată de parchet, termen până la care parchetul va depune practica judiciară în susținerea cererii; menținut starea de arest a inculpatului”.

În dosarul în care este acuzat de „acces ilegal la un sistem informatic” pentru că a furat o sumă de bani de pe cardul victimei, s-a dispus acelaşi termen.

Potrivit unor apropiați ai familiei inculpatului, tatăl victimei, Constantin Tănăsie, parte civilă, ar fi cerut daune morale, compensare materială, în valoare de 400.000 de lei.

VEZI: Autorul CRIMEI din Blocul M3 dădea note prostituatelor pe care le frecventa. Mihai Pandelea oferea detalii pe forumuri

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax