Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba a GREȘIT numele lui Ioan Dîrzu pe un material de promovare. Candidatul la Primăria Alba Iulia a dat ”like”

Publicat

Echipa de campanie a PSD Alba a greșit numele președintelui organizației, care este și candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, într-un material de promovare distribuit pe Facebook. 

Astfel, Ioan Dîrzu a devenit după intervenția designerilor de partid, Dârzu Daniel. Greșeala nu a fost observată înainte de a ajunge pe Facebook.

Mai mult, nu a fost observată nici după ce materialul de promovare a fost postat.

Astfel, mai mulți simpatizanți și membri de partid au dat like postării.

Printre aceștia s-a aflat și candidatul la funcția de primar al municipiului Alba Iulia, Alin Stanciu, care a dat like ca primarul unei postări în care numele șefului era scris greșit.

Și candidatul PNL și-a început campania cu o greșeală pe panourile publicitare din Alba Iulia.

Astfel, Ion Dumitrel este prezentat drept președinte al Consiliuliui Județean Alba. La momentul respectiv, greșeala a a stârnit amuzament și a fost intens comentată pe grupurile PSD. În mod straniu, Dumitrel nu și-a mai înlocuit afișele greșite.

Asemenea greșeli arată de fapt nivelul slab de pregătire al campaniilor electorale, bazate aproape exclusiv pe resursele interne de partid, de la faza e pregătire a mesajelor, până la designul (mereu același, de ani buni) materialelor publicitare.

UPDATE: Surse din PSD ne-au declarat că macheta a fost postată pe Facebook de candidatul Călin Matieș înainte de a se face corecturile finale pentru producție, fiind decupată dintr-un colaj de trimis spre vizualizare și aprobare către staff-ul de campanie al PSD Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rusinea

    luni, 17.08.2020 at 13:00

    Echipa !?! Au ramas unii care nu au habar.

  2. pilu

    luni, 17.08.2020 at 16:15

    Ma gura sparta, (vorbesc de cel ce lauda ca face pita ca buna-sa, dar aia habar nu avea de asa ceva) te-ai dat cu ciuma rosie ? Asa vei ramane.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax