Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zile cu soare: PISCINELE din județul Alba în care te poţi răcori în această vară. Cât costă o zi la ştrand

Publicat

În județul Alba majoritate piscinelor s-au deschis. Vă prezentăm câteva din opțiunile pe care le aveți pentru o zi la bălăcit în Alba.

Astoria Pool Park 

Tarife:  Accesul costă de 30 lei/ persoană în timpul săptămânii și 40 lei/ persoană în weekend, iar biletul include prosopul de plajă și șezlongul, în limita locurilor disponibile. De asemenea, clienții pot opta pentru rezervarea unui baldachin (100 lei/ zi), sau a unui loc în VIP Lounge (60 lei/ zi, doar în weekend). Copiii sub vârsta de 5 ani au accesul gratuit.

Vezi și PISCINELE din Alba unde te poți răcori și relaxa în această vară. TARIFE 2022, program de acces, servicii. LISTA

Facilități:  Complexul are inclusă o zonă pentru servirea mesei, unde se poate opta atât pentru gustări și salate, cât și pentru pizza. În cadrul Astoria Pool Park este amenajată și o zonă cu baldachine și șezlonguri, în care clienții se pot bucura de soare. Zona verde va oferi posibilitatea practicării sporturilor în aer liber, proiectul cuprinzând și un teren de badminton, un teren de volei pe plajă și un teren de minifotbal.

Program: Complexul acvatic este deschis zilnic, între orele 09:00 și 21:00

Ștrand Baia de Arieș

Ștrandul de la Baia de Arieș a fost deschis în anul 2014, după o investiție prin POR. Bazinul a fost construit la standarde europene, beneficiază de stație de tratare a apei și panouri solare.

Programul este de luni până duminică, între orele 09:00 – 20:00.

Tarifele sunt de 10 lei pentru adulți, respectiv 5 lei pentru copii și pensionari.

Winner`s Club Ţălnar Alba Iulia (strada Gabriel Bethlen, în Cetatea Alba Carolina, în spatele Bibliotecii Batthyaneum)

Adâncimea medie a piscinei este de 1,5 m. Este și un bazin pentru copii cu o adâncime de 0,6 metri.

Preţul pentru intrarea la piscină este de 25 lei pentru adulţi, pe zi. Copiii de până la 3 ani au acces gratuit la piscină. Prețul unui șezlong este de 15 lei.

Programul este de luni până duminică între orele 9.00 şi 21.00.

Taxa de intrare se achită până la ora 21:00 de către toți care intră în incinta piscinei,iar după ora 21:00 achita taxa doar cei care doresc să facă baie.

Piscina Allegria (fost Hotel Mercur, pe DN1 lângă intersecția cu Vințu de Jos)

Piscina interioară are lungimea de 15 metri, lățimea de 6 metri și adâncimea de 1,4 metri. Apa este sărată și are temperatura de 28 grade Celsius.

Piscina exterioară are lungimea de 20 metri, lățimea de 7 metri și adâncimea de 1.5 metri.

Tarifele sunt:

– pentru piscina exterioară – 20 lei și pentru copii până la 5 ani gratuit (prosop și șezlong incluse în preț); în weekend, tariful de acces este 30 de lei
– pentru piscina interioară, prețul este 45 lei pentru adulți și copiii peste vârsta de 5 ani, cu saună umedă și uscată, jacuzzi, salină. Copiii sub 5 ani, gratuit.

 

Programul este de luni până duminică de la 9.00 – 22.00.

 

 

Pensiunea Drumul Dragostei (situată între Alba Iulia și Vințu de Jos)

Piscina exterioară are o adâncime maximă de 1,6 metri și o lungime de 17 metri. De asemenea, lângă piscină există un bar și o terasă.

Tariful de intrare este de 20 lei pe zi, în timpul săptămânii și 30 de lei în weekend.

Country Club “La Mesteceni” Răhău (pe strada Principală, în Răhău, cu acces dinspre DN1/DN7 Sibiu – Deva, la 6 km de Sebeş, 24 km de Alba Iulia și 48 km de oraşul Sibiu)

Piscina de vară are lungimea de 15 metri, lățimea de 5 metri și adâncimea cuprinsă între 1 şi 2 metri.

Preţul unui bilet anul trecut de 30 de lei cu şezlong inclus (în limita locurilor disponibile) în timpul săptămânii și 45 de lei în weekend.

Golf Hotel Pianu (în localitatea Pianu de Jos, la 21 de kilometri de Alba Iulia, în incinta clubului de golf „Paul Tomița”)

Hotelul pune la dispoziţie o piscină de 18 / 7 metri, cu priveliște spre terenul de golf și spre valea Pianului.

Oaspeții se pot bucura de aer curat, cocktail-uri savuroase și muzică ambientală.

Preţul unui bilet este de 30 lei pentru adulți (în care este inclus și şezlongul) și 10 lei pentru copii.

Programul piscinei este de la 9.00 până la ora 19.00.

Casa Dives (pensiune din localitatea Pianu de Sus, pe strada Bisericii, nr. 280)

În această locaţie puteţi să vă bucuraţi de o atmosferă de vacanţă, cu muzică ambientală, dar şi linişte şi relaxare.

Piscina este de 8/4 metri, cu 1,50 metri adâncime.

Programul este zilnic, între orele 9.00 şi 19.00.

În tariful de acces – 30 lei  în timpul săptămânii și 30 de lei în weekend.

casa dives

Piscina de la Theodora Golf Club

Piscina este deschisa publicului in sezonului larg pe baza unui abonament. Pentru 2018, abonamentul este de 1000 lei pentru tot anul si 500 lei pentru copii.
Accesul este liber la piscina pentru oaspetii cazati si pentru membrii clubului de golf.

Bazinul Olimpic Alba Iulia (Bulevardul Republicii)

PROGRAM de acces:

Agrement

Luni-duminică: orele 7.00 – 22.00

Saună:

Luni-duminică: 8.00 – 10.00; 18.00 – 20.00

Pentru operațiunile de curățenie și igienizare, Bazinul Olimpic va fi închis în fiecare primă și a treia zi de luni din fiecare lună.

Abonaților li eliberează carduri magnetice, cu achitarea unei garanții de 30 lei/card, garanție care va fi returnată la predarea cardului.

Este obligatorie purtarea brățării magnetice primite și utilizarea acesteia la toate porțile magnetice din bazin. Angajații bazinului sunt îndreptățiți să verifice oricând biletele de intrare, iar clienții sunt obligați să le prezinte. Brățările magnetice vor fi predate de către beneficiari la expirarea perioadei pentru care s-au achitat taxele de utilizare. În cazul în care beneficiarii nu predau brățările magnetice sau produc stricăciuni acestora au obligația să plătească contravaloarea acesteia de 20 lei.

Piscina de la Hotel Parc, Alba Iulia.

Situat în parcul central al orașului, hotelul dispune de o piscină interioară și două saune.

Piscina interioară are o lungime de 18 metri, o lățime de 6 metri și o adâncime de 1,8 metri. Temperatura apei este de 29 grade Celsius.

Tariful este de 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii.

Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 16.00 – 20.00

Baza de Agrement BLAJ

Bazinele au fost realizate pentru a mulțumi toate categoriile de vârstă. Există trei bazine pentru copii și unul de dimensiuni mari, de 50/20 de metri, cu o adâncime de la 1,30 m până la 1,50 m. Toate sunt încălzite, bazinul mare cu ajutorul panourilor solare, iar cele mici, electric. Astfel, cei care se tem că vor avea parte și de zile mai răcoroase nu trebuie să își facă griji că apa nu va fi îndeajuns de caldă.

Programul este în intervalul orar 9.00-23.00. Lunea, baza de agrement este închisă pentru lucrări de întreţinere.

Preţul unui bilet/brăţară este de 15 lei/adult şi 8 lei/copiii sub 14 ani, indiferent de numărul intrărilor şi ieşirilor în/din baza de agrement din ziua respectivă.

Pentru terenul de tenis, preţul de acces este de 20 lei pentru o oră de închiriere (10 lei pentru cei care au plătit accesul în întreaga bază), aceleaşi tarife fiind valabile şi în cazul terenului sintetic de fotbal.

Facilităţile au fost îmbunătăţite în 2017, prin instalarea internetului gratuit, în sistem Wi-Fi, precum şi a unei instalaţii de sonorizare, care va asigura fondul muzical în întreaga bază. Centrul de agrement a fost redeschis pentru acest sezon, de la 1 iunie.

Baza de agrement a municipiului Blaj a fost inaugurată pe 20 iunie 2016, la mai puţin de un an de zile de la începerea lucrărilor de amenajare. Situată pe locul fostului bazin de înot din Parcul Avram Iancu, noua bază de agrement oferă facilităţi atât pentru adulţi, pentru care a fost refăcut complet vechiul ştrand, cât şi pentru copii, care au la dispoziţie trei bazine pentru diferitele categorii de vârstă.

Terenurile de sport, spaţiile de joacă, gazonul generos pe care se poate face plajă, dar şi spaţiile de alimentaţie publică, fac din baza de agrement o destinaţie râvnită de blăjeni şi nu numai. Investiţia de la Blaj a costat apoximativ 3,5 milioane de lei, fiind rodul unui parteneriat între Consiliul Local Blaj şi Consiliul Judeţean Alba, care au contribuit în mod egal la realizarea acesteia.

Ștrandul Municipal AIUD (Aiud, strada Băilor nr. 2)

Situat pe strada Băilor, nr. 2 Ștrandul din Aiud este deschis în fiecare zi în intervalul orar 8.00 – 20.00.

Prețul unui bilet în timpul săptămânii – 7 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii.

În weekend, 10 lei pentru adulți și 7 lei pentru copii.

Închirierea unui șezlong costă 10 lei.

Ştrand ZLATNA

Ştrandul este amenajat lângă Stadionul “Minaur” şi cuprinde două bazine, unul pentru adulţi cu adâncimea de 2 metri şi unul pentru copii.

Programul este de la ora 10.00 până la ora 21.00.

Preţul biletelor este de 10 de lei pentru adulţi și 5 lei pentru copiii cu vârste mai mici de 6 ani.

Bazinul pentru copii are o suprafaţă de 129,5 mp (L = 18m; l = 8m; raza de curbura = 4m). Bazinul pentru adulţi şi copii mari are o suprafaţă de 684 mp, cu o forma dreptunghiulară (L= 38m; l = 18m, H = -2,00m; -0,8 m). Sunt plaje din iarbă, nisip, grilaje din lemn semisintetic de exterior, precum si zone de plaja cu pavele – pentru şezlonguri. Bazinele de înot sunt prevăzute cu o staţie de recirculare – filtrare – încălzire a apei.

Clădirea adiacentă ştrandului cu spaţii de cazare are o suprafaţă construită 426 mp, cu regimul de înălţime P+2E+M. Dispune de 16 camere cu 30 de locuri de cazare, sală de conferinţe, sală de fitness, sală de masaj şi saună.

Complex Turistic Salonti Drașov

Este situat în județul Alba, între Sibiu și Sebeș. Complexul este dotat cu trei piscine, două dintre ele (dimensiuni 14/7, adâncime între 0,80 şi 1.20 m, respectiv 20/10, adâncime 1,80 m) cu apă sărată (fosfato-ioduroasă), benefică pentru afecţiuni ale aparatului locomotor (reumatismale degenerative, abarticulare, post-traumatice) şi pentru afecţiuni ginecologice, gastrointestinale şi hepato-biliare şi una cu apă dulce (20/10, adâncime 1.80 m).

Intrarea la piscină în timpul săptămânii costă 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii (cu șezlong inclus), iar în weekend 20 de lei pentru adulți și 10 pentru copii (cu șezlong inclus, în limita locurilor disponibile). ( Preț neactualizat din 2018)

Programul de acces la cele trei piscine din complex este între orele 8.00 şi 20.00.

Cei care doresc să se cazeze o pot face la pensiune de trei margarete Pe pe site-ul oficial al complexului puteți vedea ofertele. Cinci zile de cazare pentru două persoane costă în jur de 500 de lei.

 

Complex turistic Elegant – Drumul Dăii, Sebeșel

Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei cu șezlong inclus pentru adulți și 15 lei pentru copiii înre 5 și 15 ani este 15. Pentru cei mai mici de 5 ani accesul este gratuit.

Locaţia se deschide în noul sezon, pe 8 iunie.

La Jockson din Bucerdea Grânoasă

Complexul este deschis în fiecare zi între orele orele 10.00-22.00.

Tariful este de 10 lei pentru adulți, 5 lei pentru copii iar persoanele cu handicap au acces gratuit pe toată durata sezonului.

Aici găsiți mai multe piscine în care vă puteți bucura de vară, precum și spații de joacă pentru cei mici. ( preț neactualizat din 2018)

Complexul de Agrement ”Bellavi” Ocna Mureş

Și cetățenii din Ocna Mureș au un loc nou și modern unde se pot bucura de zilele caniculare de vară. Baza de Agrement „Bellavi” se află la ieșirea din Ocna Mureș spre Noșlac. Aici gasiți un lac ce se întinde pe 3 hectare și două piscine, una de 26m x 11m și alta de 8m x 4m.

Intrarea la piscină este de 15 lei pentru copiii de până la 15 ani şi 20 lei pentru adulţi. Copiii de până la 5 ani au intrarea gratuită. ( preț neactualizat din 2018)

Orarul este de la 10.00 la 20.00.

Clienţii beneficiază de şezlonguri, umbrele şi acces la bar.

Arsenal Aqua Park – Orăștie
Complexul inaugurat în 14 iunie 2016 are în componență mai multe bazine cu apă încălzită, tobogane, saune, terase și baruri.

Tarife

Este posibil ca unele prețuri să fie modificate. Alba24 a extras tarifele de pe siteurile oficiale ale locatiilor sau a contactat telefonic fiecare unitate. Unele dintre acestea nu au avut modificări de prețuri publicate pe site sau nu au avut numerele de telefon valabile. Material este în curs de actuaizare. Dacă aveți sugestii de piscine din Alba sau împrejurimi, nu ezitați să ne contactați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax