Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Senator PD-L, cu pensia de militar redusă. Nicolae Dobra susţine că veniturile cuvenite vor fi recalculate

Publicat

Senatorul PD-L, Nicolae Dobra le transmite pensionarilor militari în rezervă „să aibă puţină răbdare, pentru că se vor recalcula pensiile şi îşi vor primi banii înapoi”. Potrivit parlamentarului, situaţia va fi clarificată până în luna februarie, iar militarii îşi vor primi retroactiv veniturile cuvenite, înjumătăţite pe ultimul fluturaş de pensie.

“Sunt foarte multe dosare de procesat, iar, noi, cei din Armată nu am lucrat într-un singur loc, astfel că trebuie adunate datele din mai multe părţi, dar sunt convins că, pe măsură ce se va termina procesul de recalculare, toată lumea îşi va primi diferenţa de bani, retroactiv”, a declarat Nicolae Dobra.

Foarte încrezător în deciziile statului, Dobra nu se plânge că, dintr-o pensie de 4.200 de lei, a mai primit doar 1.800 de lei, din care 600 de lei au fost reţinuţi de bancă, pentru un credit contractat.

Acesta are pe statul de plată 31 de ani activi în domeniul Armatei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax