Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Sporurile bugetarilor nu vor fi eliminate prin ordonanță de urgență. Ce au decis liderii coaliției de guvernare

bani

Publicat

Sporurile bugetarilor nu vor fi eliminate prin Ordonanță de Urgență, înaintea adoptării bugetului, au decis liderii coaliției de guvernare.

Chiar dacă premierul Florin Cîțu ar fi vrut ca eliminarea sporurilor să fie făcută cât mai repede, decizia a fost luată pentru a nu avea probleme de constituționalitate la Curtea Constituțională.

După ședința coaliției, vicepremierul Dan Barna a declarat că „momentan” nu va veni nimic dinspre guvern legat de sporuri.

„Momentan nu o să vină nimic dinspre guvern legat de sporuri. Pe legea bugetului nu se modifică nimic la sporuri. Rămâne să se facă pe legea salarizării. (…) Vom decide și va fi o dezbatere în Parlament care dintre sporuri trebuie eliminate”, a declarat Dan Barna, potrivit Digi24.ro.

Surse guvernamentale au declarat pentru Digi24 că premierul insistă atât pentru reducerea indemnizației de hrană pentru bugetari, cât și pentru tăierea mai multor sporuri pe care le consideră nejustificate. Premierul a anunțat inclusiv că este dispus să își asume politic o astfel de decizie.

Și UDMR susține că în 2021 veniturile nu vor fi mai mici în sectorul bugetar.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate