Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Starea de Urgență va fi PRELUNGITĂ. Președintele Iohannis: La începutul săptămânii următoare voi emite un nou decret

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni, de la Palatul Cotroceni, prelungirea cu încă o lună de zile, începând de săptămâna viitoare, a stării de urgență în România.

”Va fi nevoie de prelungirea stării de urgență. La începutul săptămânii următoare voi emite un nou decret pentru o lună. Acest lucru este necesar pentru ținerea epidemiei sub control” a declarat Iohannis. 

Acesta a adăugat că documentele vor fi pregătite în această săptămână, respectiv va fi elaborat textul decretului.

”Lucrurile stau foarte serios. Avem o criză care nu este doar de sănătate publică, ci va afecta bugetul. Din acest punct de vedere va fi nevoie să se declare o creștere semnificativă a deficitului bugetar. Dar e nevoie de bani mai mulți pentru sănătate și asistență socială. Vom avea o situație complicată a bugetului” a adăugat președintele.

Vezi și: LIVE VIDEO: Mesajul președintelui Klaus Iohannis, după evaluarea măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax