Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Ocna Mureș cercetat pentru furt. A sustras acumulatorul unui autoturism parcat pe o stradă din oraș

Publicat

Un tânăr din Ocna Mureș este suspect într-un caz de furt petrecut pe raza orașului, la începutul lunii februarie. Tânărul ar fi sustras acumulatorul unui autoturism parcat pe o stradă din oraș. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 februarie 2023, polițiștii din Ocna Mureș au identificat un tânăr de 20 de ani, din comuna Unirea, județul Alba, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Din primele cercetări, a rezultat că, în noaptea de 03/04 februarie 2023, tânărul ar fi sustras acumulatorul unui autoturism parcat pe o stradă din oraș, care aparține unei persoane din Ocna Mureș, care a observat furtul în data de 13 februarie, când a anunțat poliția.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei păgubite, iar față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax