Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Cugir, cercetați pentru furt. Au sustras două motoferăstraie electrice din anexa unei locuințe

Publicat

furt lemn, drujba, lemne,

Poliţiştii din Cugir i-au identificat pe doi tineri din oraş ca bănuiţi de furtul a două motoferăstraie electrice. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului.

La data de 22 martie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir i-au identificat pe doi tineri, ambii de 17 ani, din Cugir, ca persoane bănuite de săvârşirea unui furt ce a fost sesizat poliţiei la data de 6 martie 2019.

Se pare că, în după amiaza zilei de 5 martie, cei doi minori ar fi profitat de faptul că anexa unei locuinţe a fost lăsată neasigurată şi ar fi furat două drujbe a căror valoare a fost estimată de păgubiţi la 1.500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului, iar pe numele celor doi minori a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax