Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Protectorii unor prostituate care „operau” intr-un bar din Alba Iulia cercetați in stare de libertate

Publicat

Poliţiştii au reţinut, luni, doi tineri în vârstă de 30, respectiv 35 de ani, cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de proxenetism. Unul dintre bărbaţi este din Suceava, iar celălalt din Sebeş, însă ambii au reşedinţa în Alba Iulia. Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, aceştia au asigurat protecţia şi cazarea mai multor fete, una dintre acestea minoră, care se prostituau într-un local situat pe strada Olteniei din Alba Iulia.

Fetele nu îşi desfăşurau activitatea doar în incinta barului, ci erau contactate telefonic de către clienţi, pentru a se deplasa şi în alte locaţii.

Pe baza probelor administrate, luni, 11.04.2011, poliţiştii au efectuat percheziţii la reşedinţele celor doi suspecţi, situate în municipiul Alba Iulia şi au procedat la reţinerea acestora pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba. Suspecţii urmau să fie prezentaţi, marţi, Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Tinerii au intrat în atenţia poliţiştilor în urma actelor de proxenetism săvârşite începând cu luna februarie a acestui an.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi din arestul IPJ Alba, pentru a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Alba Iulia.

Ultima ora: Instanţa a respins propunerea de arestare preventivă a celor doi bărbaţi, astfel că aceştia vor fi cercetaţi în continuare în stare de libertate. Cei doi au însă interdicţia de a părăsi localitatea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax