Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Toamna, sărbătorită în grădinițele din Alba Iulia. Eroi, bucurie, fructe, legume și povești pentru cei mici

Publicat

Preșcolarii din Grădinița cu Program Prelungit ”Scufița Roșie”, precum și cei din grădinițele structuri, respectiv Grădinița cu P.P. Nr.2 și Grădinița cu P.N. Nr.1, de la cei de grupă mică până la cei de grupă mare, au sărbătorit ”Toamna” prin diferite activități, alături de doamnele educatoare și părinți, au transmis reprezentanții instituției.

Mesajul grădiniței: 

”Costumați în eroi de poveste, prințese, fructe sau legume, preșcolarii s-au bucurat din plin de activități precum: concurs karaoke, culesul nucilor, parada costumelor, decorarea bostanilor, dans și voie bună, iar bucuria micuților a animat atmosfera veselă din grădinițe.

Directorul Seician Maria, transmite felicitări tuturor cadrelor didactice implicate în derularea acestor activități, precum și părinților care au răspuns prezent la toate aceste activități.

”Festivalul Dovlecilor” – organizat la Grădinița cu P.N. Nr.1, de către doamnele profesor pentru învățământ preșcolar Aldea Alina și Dicu Maria

Grădinița cu P.P. Nr.2 : 

”Carnavalul Toamnei” – grupa mică –, organizat de domnișoara profesor pentru învățământul preșcolar Botoș Viorela

”Tare-mi plac legumele” – joc senzorial – grupa mare – organizat de profesor pentru învățământul preșcolar Todea Simona

”Parada costumelor” – grupa mare – organizat de profesor pentru învățământul preșcolar Florea Adina

”O toamnă de poveste” – grupa mijlocie – organizat de profesor pentru învățământul preșcolar Borza Alexandra și Cramba Cristina

Grădinița cu P.P. ”Scufița Roșie” :

”Toamnă, toamnă harnică și de roade darnică” – concurs karaoke, concurs sfârnit porumb, clap-clap song, aranjamente din frunze, activități la care au participat și părinții- organizatoare profesor pentru învățământul preșcolar Coman Maria și educatoare Șușman Rodica.

”Comoara din cămară” – activitate practic gospodărească – organizată de profesor pentru învățământul preșcolar Bîzu Georgiana și Coman maria Floare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax