Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident în zona OMV Cetate: O Skoda condusă de un poliţist s-a răsturnat, după ce a fost lovită de un autoturism ce nu i-a dat prioritate

Publicat

pol

Un accident spectaculos s-a produs vineri dimineaţa, la ora 6.05, în Alba Iulia, la intersecţia Bd. Revoluţiei cu Calea Moţilor, unde un autovehicul s-a răsturnat după un impact produs din cauza neacordării de prioritate.

O Skoda Octavia, condusă de un bărbat de 35 de ani, poliţist de Biroul de Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Alba, a fost lovită şi răsturnată în intersecţia din apropierea staţiei de carburant OMV din Cetate de către un Ford Escort condus de un bărbat de 24 de ani din Blaj. Acesta din urmă circula dinspre Bazinul Olimpic, pe Bd. Revoluţiei şi nu a respectat semnul de cedare a priorităţii, dat fiind că luminile semafoarelor erau galben intermitent. Skoda Octavia circula din direcţia centru – Miceşti, pe Calea Moţilor.

Cei doi şoferi nu au suferit leziuni majore. A fost avariat un semafor pentru pietoni din zonă.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba: „La data de 26.08.2011, ora 06,05, B.V.C., de 24 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Alba Iulia, la intersecţia cu strada Moţilor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de B.V.G., de 35 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta, după care s-a răsturnat şi a avariat indicatorul rutier de orientare şi semaforul pietonal.

Din accident a rezultat avarierea celor două autoturisme.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax