Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat și un minor din Alba Iulia, suspecți de furtul unor obiecte din curtea unei firme, identificați de polițiști

Publicat

pol

Un bărbat și un minor din Alba Iulia, principalii suspecți de furtul unui panou electric și a două butoaie metalice din curtea unei firme, au fost identificați de polițiști. Bunurile sustrase valoarează aproximativ 2.000 lei. Suspecții sunt cercetați pentru furt calificat.

Vineri, 18 mai 2012, poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu cei de ordine publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, i-au identificat pe C. I., de 43 de ani şi D.N.D., de 17 ani, ambii din Alba Iulia, care sunt principalii suspecţi de comiterea unui furt de pe raza municipiului Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 25 aprilie 2012, cei doi suspecţi au pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor, în curtea unei societăţi comerciale, de unde au sustras un panou electric şi două butoaie metalice, bunuri în valoare totală de 2.000 lei.

Faţă de cei doi suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax