Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urmările unei scandal din Sebeș: Un tânăr arestat preventiv după ce a bătut un bărbat, într-o scară de bloc din Kogălniceanu

Publicat

arestat catuse

Bărbatul de 31 de ani din Sebeș, care în urmă cu două zile a bătut un alt bărbat într-o scară de bloc din cartierul Kogălniceanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la propunerea procurorilor din Sebeș. 

Procurorii l-au prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sebeș, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Anterior, în urma concluziilor medico legale, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovire sau alte violențe în vătămare corporală.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Reaminim că, la data de 1 septembrie 2021, în jurul orei 17,00, în urma unui apel prin 112,  polițiștii din Sebeș au intervenit pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu, unde a fost semnalat faptul că o persoană ar fi fost agresată.

Din primele cercetări, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii care ar fi avut loc în scara unui bloc de locuințe, între un bărbat de 31 de ani și unul de 45 de ani, ambii din Sebeș, primul i-ar fi aplicat celui din urmă mai multe lovituri, în zona capului.

Victima a fost transportată la spital și a rămas internată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax