Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Acțiune împotriva purtării măștilor la școală, organizată de un grup de părinți din Alba Iulia

Publicat

Un grup de părinți din Alba Iulia au participat, luni seara, la o acțiune menită să atragă atenția asupra faptului că nu sunt de acord cu purtarea măștilor de către copii în școli.

”Am organizat un manifest, manifestul părinților împotriva <școlilor de corecție>. Mulți părinți astăzi prezenți au avut aceeași părere referitor la purtarea măștilor în școli, este foarte traumatizant pentru copii.”

”Guvernul nu a venit cu un studiu științific, să ne explice care este efectul purtării măștilor de către copii, pe termen scurt sau lung, nu avem un studiu care să ne confirme că purtarea măștilor chiar ajută la pevenția împotriva acestui virus”, a spus una dintre participantele la acțiune.

În opinia acesteia, ”copiii merită și trebuie să fie prezenți în școli, să respire liberi, să învețe, să vadă fața învățătorilor, profesorilor, mimica lor, să știe să fie atenți, să poată să respire liber”.

Ea a mai spus că ministrul Educației nu a consultat, pe niciunul dintre părinți,  dacă sunt de acord cu aceste reguli

”Au fost expuși foarte mulți copii care sunt astmatici, cu diferite probleme de sănătate. Au fost trimiși pur și simplu către școala online care este o durere de cap continuă pentru părinți, este foarte greu. Din punctul meu de vedere, este o aberație”, a mai spus participanta la acțiune.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. vasy

    luni, 14.09.2020 at 23:03

    Faptul că te știi machia, vopsi și dezgoli în public, nu înseamnă că ai ”materie cenușie” în ”bostanul” care îl cari degeaba după tine. Povești de țață analfabetă care nu a auzit nimic până azi de la ministerul sănătății și de la medicii care au vorbit permanent pe la toate televiziunile. Poate că te-ai culcat din februarie până azi și ți s-a golit ”bostanul”…de vrei alte ”ixplicații știnzifice”… pare că vrei să-i faci cuiva campanie. Bieții copii…ți-ai găsit să te cațeri pe spinarea lor…

  2. marius

    marți, 15.09.2020 at 12:33

    chiar ajută la pevenția

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax