Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Ce spune primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, despre promisiunile nerealizate din campania electorală

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a vorbit despre lucrurile pe care le-a promis în campania electorală, dar nu le-a îndeplinit. 

Acesta a vorbit despre o serie de proiecte începute, dar nefinalizate, cum ar fi asfaltarea unor străzi, realizarea unor creșe noi, studii de fezabilitate și despre un sistem integrat de transport public la nivel regional.

Care erau prioritățile primarului Gabriel Pleșa la început de mandat, citiți AICI.

”Eu am promis niște lucruri pe care le-am promis la început, dar trebuie finalizate (…)

De mult mi-am dorit o conurbație cu peste 100.000 de locuitori, dar sigur acesta este un deziderat care poate fi pe termen mediu și lung, pentru că altfel vom atrage fondurile structurale.

Noi suntem undeva la 70.000, vom vedea ce va spune recensaământul, ei, cu aceste localități, putem trece de 100.000” a spus Pleșa (detalii în video).

Invitat la Alba24, Pleșa a mai vorbit despre soluțiile pentru traficul dintre Alba Iulia și Micești, accesul pe A10 (deocamdată fără soluție pentru actuala administrație) și despre posibila candidatură la primărie pe lista PNL.

Vezi și VIDEO: Gabriel Pleșa, soluții pentru traficul infernal între Alba Iulia și Micești. Sensuri unice, pentru fluidizarea circulației

VIDEO Soluțiile primarului Pleșa pentru accesul pe A10 și intrarea în Alba Iulia de pe centură. Sens unic experimental pe o stradă

VIDEO: Declarație SURPRINZĂTOARE a primarului USR din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, despre o candidatură viitoare din partea PNL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 06.11.2022 at 20:41

    De unde 100 000 de locuitori, dacă tu şi cu consilierii impuneţi restricţii la construirea de case ? Construiţi vreo trei sute de azile, cu tarife mici şi să vezi cum creşte populaţia municipiului.

  2. Mircea

    duminică, 06.11.2022 at 23:21

    alt mandat numai pupi,asa ca fa-ti de cap !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax