Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum arată Promenada, noul Mall deschis joi la Sibiu. Magazinele, luate cu asalt din prima zi

Publicat

Noul mall de la Sibiu, construit pe un teren de peste 4 hectare, printr-o investiție de aproximativ 100 de milioane de euro, a fost inaugurat joi. Magazinele au fost luate cu asalt de sibieni și întreaga zonă s-a blocat din cauza aglomerației.

Fondul sud-african de investiții NEPI Rockcastle, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de spații de retail din România, este proprietarul noului centru comercial Promenada Sibiu.

NEPI deţine şi Sibiu Shopping City, iar la Alba Iulia, fosta clădire Raiffeisen din centrul orașului și complexul comercial din vecinătatea magazinului Kaufland.

Promenada este situat în zona Gării Centrale din Sibiu, pe strada Lector. Construcția noului mall de la Sibiu a început în urmă cu mai bine de un an, pe un teren de 4,2 ha situat în centrul municipiului.

În noile spații comerciale vizitatorii vor putea găsi branduri premium internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, accesorii, sport și jucării, dar și opțiuni multiple de distracție.

Mall-ul va avea un cinema multiplex cu 9 săli de proiecție, un hipermarket, food court cu 17 restaurante, fast-food-uri sau cofetării, o terasă cu o priveliște spectaculoasă și un loc de joacă pentru copii.

De asemenea, clădirea va o parcare pe patru niveluri, cu o capacitate totală de 1.600 de locuri. În premieră națională, mall-ul va avea o fațadă luminoasă în continuă schimbare.

Sursă foto și video: oradesibiu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax