Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Președintele Iohannis, îngrijorat de creșterea numărului de cazuri de coronavirus, din ultimele zile

Publicat

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, 18 iunie că este îngrijorat față de numărul mare de noi persoane infectate cu noul cornavirus, din ultimele zile. Acesta le-a reamintit românilor că trebuie să respecte regulile care au rămas în vigoare și măsurile de igienă. 

”Sunt îngrijorat că am vazut în ultimele zile un număr mare de noi pacienți, care sunt infectați cu noul coronavirus. Astăzi sunt peste 300 de noi persoane care au fost detectate.

Cred că este cazul că trebuie să mai subliniez  că s-a renunțat la câteva restricții, dar va spun foarte clar că virusul nu pleacă în vacanță, virsul este în comunitate.

Am constatat că în zona politică apar afirmații și poziții din cele mai ciudate pentru această perioadă.

Feriți-vă de virus, au rămas în vigoare măsuri de bun simț. Respectați distanța, purtați mască și aveți grijă de igiena mâinilor.

Nu dorim să reimpunem măsuri de restricții ci să mergem spre normalitate, dar această normalitate trebuie respectată. Vă rog să le respectați”, a spus președintele Iohannis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax