Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO VOCEA ROMÂNIEI: Emanuela Gherasim – o tânără din Aiud, a întors trei scaune la Audițiile pe Nevăzute. Momentul emoționant

Publicat

Emanuela Alexandra Gherasim, o tânără originară din Aiud, județul Alba a reușit să întoarcă trei scaune la Vocea României și a intrat în echipa Irinei, care a fost cucerită de discursul ei.

Tânăra cu alură de solistă consacrată şi inflexiuni plăcute a stârnit câteva discursuri interesante. Juraţii au aşteptat până la final să se întoarcă, dar când au făcut-o a fost o surpriză: Horia, Smiley şi Irina s-au întors. Irina a apreciat cât de drăguţă este Emanuela, iar Tudor Chirilă a jucat rolul troll-ului, care nu s-a întors, dar a avut multe de spus. Irina a surprins vorbind despre „Dorian Gray” şi Oscar Wilde, dar şi despre rolul artistului în viaţă, potrivit vocearomaniei.protv.ro.

vocea

Emanuela crede că a moștenit talentul muzical de la părinții săi. ”Tatăl meu a fost toboșar în tinerețe și, din câte știu, și mama mea cânta. Am pierdut-o pe mama mea în urmă cu un an, a fost bolnavă de cancer. Pentru ea, fericirea cea mai mare era când cântam la biserică. Era împlinirea ei și mă încuraja foarte mult. S-ar fi bucurat să mă vadă aici”, a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Emanuela. Ema a terminat Facultatea de Istorie și este căsătorită de un an de zile cu un tehnician dentar.

Emanuela crede că a moștenit talentul muzical de la părinții săi. ”Tatăl meu a fost toboșar în tinerețe și, din câte știu, și mama mea cânta.

vocea romaniei

Am pierdut-o pe mama mea în urmă cu un an, a fost bolnavă de cancer. Pentru ea, fericirea cea mai mare era când cântam la biserică. Era împlinirea ei și mă încuraja foarte mult. S-ar fi bucurat să mă vadă aici”, a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Emanuela.

Ema a studiat Arhivistica la Facultatea de Istorie si Filosofie UBB și la Colegiul National „Titu Maiorescu” Aiud. Este căsătorită de un an de zile cu un tehnician dentar.

vocea romaniei

De la 10 ani, tânara cântă în biserică. Familie ei este penticostală, dar spune că părinții nu au fost niciodată stricți cât privește libertatea ei. Au lăsat-o tot timpul să aleagă ce vrea ea. Vocea României este prima emisiune la care a participat, iar pentru a nu lăsa emoțiile să o copleșească, are o metodă: închide ochii și își imaginează că este acasă, în camera ei, și că nu o ascultă nimeni.

ema

”Ce experienta…inca ma adun dupa momentul difuzat ieri la @vocea_romaniei, inca sunt coplesita de emotii iar mesajele primite de la voi au facut ca toata experienta aceasta sa fie mult mai frumoasa. Multumesc din suflet pentru toate incurajarile, aprecierile, chiar si criticile trimise, dar cel mai important ii multumesc lui Dumnezeu pentru darul pe care mi l-a oferit si pentru oportunitatiile pe care mi le pune la dispozitie. Abia astept sa ne vedem in etapa urmatoare!”, a scris Emanuela pe pagina ei de Facebook.

Sursă: vocearomaniei.protv.ro, facebook/ Emanuela Gherasim

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax