Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un nou party marca „Stage”: DJ Sava&Andreea D. au adus muzica electronică în Alba Iulia

Publicat

Un nou week-end, un nou concert în Club „Stage” din Alba Iulia. DJ Sava&Andreea D. au adus muzica electronică în Alba Iulia şi i-au invitat pe albaiulienii, vineri, pe scena celui mai nou club din oraş.


Oriunde este vorba de muzică electronică, DJ Sava este mereu printre invitatţii de seamă, participând la numeroase festivaluri de muzică electronică: Freedome Festival Vama Veche, Freedome Festival WTC Buc, iar acum, la Club „Stage” Alba Iulia. Iar, dacă aţi fost la Tiesto, Tom Novy, John Creamer, Mark Knight, Martjen Ten Velden, DJuma Soundsystem, Noir, cu siguranţă ştiţi că prolificul DJ a mixat în deschidere.

De când a început să mixeze în 1990, DJ Sava îşi reinventează constant stilul atât pentru a compune piese moderne, cât şi pentru a reuşi să facă oamenii să se simtă bine pe muzica sa.

Până în anul 2010, DJ Sava a colaborat cu Raluka pentru multe dintre single-urile ce l-au consacrat, iar, din acest an, Sava colaborează cu Andreea D.

Intrarea în club a fost gratis până la ora 23.00, după care biletul de intrare a fost 20 de lei (bărbaţi) şi 10 lei (femei).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax