Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Weekend îmbibat în alcool pentru patru șoferi din Alba. Ce alcoolemie avea unul dintre ei când a fost oprit de polițiști

Publicat

Patru bărbați din Alba au fost prinși în weekendul ce a trecut în timp ce se aflau la volan sub influența băuturilor alcoolice. Cea mai mare alcoolemie a aparținut unui bărbat de 34 de ani din Sâncel: 1.13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 septembrie 2020, în jurul orei 23,50, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Balomiru de Câmp, l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 12 septembrie 2020, în jurul orei 22,00, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Sâncel, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 12 septembrie 2020, în jurul orei 19,45, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Orașului Cugir, în timp ce acționa pe strada Alexandru Sahia din oraș, l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizația provizorie de înmatriculare a autoturismului erau expirată din luna februarie 2019.

La data de 13 septembrie 2020, în jurul orei 04,30, polițiștii rutieri din Aiud l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Toți s-au ales cu dosar penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax