Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zi festivă la sediul ISU Alba. 5 pompieri au fost avansați în grad pentru rezultate deosebite în misiunile desfășurate

Publicat

La sediul inspectoratului a avut loc miercuri un ceremonial militar cu ocazia celebrării Zilei Naționale a României.

”Cu această ocazie, au fost avansați în gradul următor 5 colegi merituoși care s-au distins prin rezultatele deosebite în misiunile la care au participat și implicarea activă în toate activitățile desfășurate în cadrul instituției noastre.

Totodată, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu au fost felicitați și au primit mulțumiri un număr de 87 militari.

La acest eveniment au fost prezenți prefectul județului Alba – Nicolae Albu, președintele consiliului județean Alba – Ion Dumitrel, primarul Municipiului Alba Iulia – Gabriel Pleșa, șefii structurilor M. A. I. ( IJJ, IPJ, SJPI) cât și colaboratorii SAJ, UPU-SMURD și SJU Alba.

De asemenea, acest eveniment a coincis și cu ziua pompierilor militari din Alba Iulia, care a onorat împlinirea a 84 de ani de la înființare la data de 1 Decembrie” au postat pe contul de Facebook, reprezentanții instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax