Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Veteranilor de Război: Batalionul 136 Geniu „Apulum” a distribuit pachete veteranilor din județul Alba

Publicat

Batalionul 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia a demarat, marți, 27 aprilie, acțiunea de distribuire a pachetelor-cadou pentru veteranii de război din localități ale județului Alba.

Campania a fost organizată în contextul manifestărilor dedicate „Zilei Veteranilor de Război – 29 aprilie”.

Ultimii vetarani din județul Alba, care au luptat în cel de-al Doilea Război Mondial Război, au fost vizitați de către militarii Batalionului 136 Geniu „Apulum”.

Aceștia au primit pachete cadou ca semn de recunoștință față de faptele de vitejie ale acestora.

Personal militar din cadrul Centrului Militar Judeţean Alba, Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, Batalionului 136 Geniu “Apulum” Alba Iulia şi personal în rezervă din cadrul Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi Alba, au desfăşurat activităţi de distribuire a pachetelor cadou pentru un număr de 5 veterani de război de pe raza judeţului Alba.

Ioan Oniga din comuna Sîncel, Aurel Rusu din satul Tăuni, Vasile Pușca din comuna Valea Lungă, Artimon Lupean din satul Bălcaciu și Ioan Barna din comuna Mihalț au fost veteranii de război care au primit pachete cadou.

Scopul campaniei a fost cinstirea memoriei veteranilor de război care au participat la luptele din cel de-al Doilea Război Mondial și rememorarea faptelor lor de vitejie.

Activitatea a fost condusă de șeful de stat major al unității, maior Adrian Popa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax