Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Alb-negrii” căută suporteri: 1000 de bilete gratuite pentru elevi și studenți la meciul FC Unirea- UTA, de duminică

Publicat

Fotbal Club Unirea va face cadou elevilor din școli şi licee, dar şi studenţilor de la Universitatea “1 Decembrie 1918”, bilete la partida pe care “alb-negrii” o vor disputa duminică, pe Stadionul “Cetate”. În etapa cu numărul 8 din Liga a II-a, uniriştii vor primi vizita grupării UTA Arad, cu începere de la ora 11.00.

În încercarea de a readuce tineretul pe Stadionul “Cetate” şi de a umple tribunele în faţa unui adversar de tradiţie (UTA Arad), clubul de fotbal din oraşul Marii Uniri va oferi elevilor şi studenţilor, gratuit, 1000 de bilete. „Avem nevoie de aportul suporterilor, iar tinerii trebuie să vină la stadion, echipa are nevoie și de aportul spectatorilor”, a declarat Ioan Didă, președinte executiv Unirea Alba Iulia.

Joi, 6 octombrie, în pauza mare, preşedintele executiv al Unirii, Ioan Dida, împreună cu trei jucători se vor afla la Colegiul “Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, unde vor împărţi o parte din tichetele de acces, restul urmând a fi distribuite profesorilor de educaţie fizică şi sport de la celelalte instituţii de învăţământ din Alba, pentru a fi înmânate elevilor şi studenţilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jean

    joi, 06.10.2011 at 07:48

    felicitări d-le Didă ! sper să fie cît mai mulţi spectatori la meci să susţină echipa ! Hai Unirea Alba ! ! ! !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax