Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

3 aprilie: Jandarmeria Română împlineşte 167 de ani de activitate. Competiţii sportive şi alte activităţi organizate la Alba Iulia

Publicat

jandarmiÎn acest an, în data de 3 aprilie se împlinesc 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Cu ocazia acestei sărbători, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba se desfăşoară o serie de manifestări cultural-sportive.

Pe 7 martie, începând cu ora 12.00, la baza sportivă “Winner’s Club Ţălnar” din Alba Iulia s-a desfăşurat un turneu de table, iar în data de 9 martie, în aceeași locație și de la aceeași oră, un turneu de şah. De asemenea, tot în aceeași locație, în data de 14 martie, începând cu ora 10.00, a avut loc campionatul de tenis de masă.

Pe 16 martie, începând cu ora 14.00, s-a organizat şi un campionat de tenis de câmp, la baza sportivă “Constructorul” Alba Iulia.

În continuare, miercuri, 22 martie, începând cu ora 9.00 va avea loc campionatul de tir, la Poligonul Ministerului Apărării Naţionale Miceşti, iar joi, 23 martie,  începând cu ora 10.00 se va organiza campionatul de fotbal tenis, la baza sportivă “Winner’s Club Ţălnar” din Alba Iulia.

Săptămâna care urmează, în 28 martie, de la ora 9.00, jandarmii se vor întrece la fotbal, iar în 30 martie, ora 9.00, este programat campionatul de fotbal cu invitaţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.

În data de 31 martie, începând cu ora 16.00 se va desfăşura o întâlnire cu cadre ale Jandarmeriei Române aflate în rezervă sau în retragere la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax