Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier în localitatea Sălciua. Un şofer de 25 de ani a lovit o maşină pe contrasens, în timp ce încerca să răspundă la mobil

Publicat

pol

Un accident a avut loc, duminică, în jurul orei 10.20 pe raza localității Sălciua. Au fost implicate două autovehicule. În urma impactului o persoană a fost rănită și transportată la spital.

Un tânăr de 25 de ani, care se afla la volanul unui Ford Ka, a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu un autoturism marca Dacia Logan, care circula regulamentar. Șoferul Fordului acuza dureri la un picior și a fost transportat de urgență la spital. Ambele mașini sunt înmatriculate în județul Cluj.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate la locul evenimentului semnalat, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei conducătorului auto, un tânăr de 25 de ani, din comuna Bistra. Astfel, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcţia Sălciua –Baia de Arieş, într-o curbă spre dreapta, tânărul a încercat să răspundă la telefonul mobil, moment în care a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un tânăr de 21 de ani.

Din accident a rezultat rănirea tânărului de 25 de ani şi avarierea celor două autoturisme. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi au fost transportaţi la Spitalul orăşenesc Câmpeni, pentru efectuarea de investigaţii medicale şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax