Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Până la 30 de posturi vor dispărea din organigrama Consiliului Județean și a instituțiilor subordonate

YouTube video

Publicat

Până la 30 de posturi de la Consiliul Județean și instituțiile subordonate vor dispărea din organigrame, ca urmare a Ordonanței de Urgență a Guvernului, nr. 77/2013, ce prevede ca posturile libere in administrație să fie desființate. Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a explicat că acum se fac analize, dar numărul posturilor vacante desființate de la Consiliul Județean va fi sub 10, iar în total cu cele din instituțiile subordonate nu va depăși 30.

„În ceea ce ne privește, la Consiliul Județean, vom desființa un număr destul de mic de posturi vacante, undeva sub 10 posturi. Nu am avut foarte multe posturi libere, noi am fost foarte atenți cu organigramele și până acum. La apariția crizei noi am făcut foarte multe reduceri la cheltuielile de personal, sunt miliarde multe și de fiecare dată am încercat să reducem cât mai multe cheltuieli pe acest domeniu, pentru a putea avea partea investițiilor în dezvoltare. Acum suntem în studiu, în analiză dar nu cred că vor fi mai mult de 20-30”.

Cât despre introducerea criteriilor de performanță în evaluarea angajaților. „Sunt foarte de acord, abia le aștept, pentru că sunt unii care muncesc de le sar capacele și unii care nu au talentul de a lucra în administrație. Sperăm că vom putea să ne organizăm mai bine, să îi putem păstra pe angajații utili din punct de vedere administrativ, nu politic. Sperăm ca declarațiile premierului să se adeverească, să se dea o legislație care să ne permită să plătim mai bine oamenii și să putem să îi păstrăm pe cei care au pus suflet și știu să lucreze pentru locuitorii județului Alba”, a mai declarat Dumitrel.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Lele

    joi, 11.07.2013 at 16:25

    Ar trebui sa dispara sute de posturi de la CJ, Primarii, Prefectura, descentralizate….

  2. un el

    vineri, 12.07.2013 at 08:35

    Domnule Presedinte, sunteti de buna credinta…. dar…..banii soferilor……?????secretarelor…..(vb de colective mici)……directorilor financiari…..directorilor si directorasilor…..diurnelor……delegatiilor….achizitiilor……de orice natura….???!!!!! Singura solutie: MONITORIZARE LA SANGE CU MIJLOACELE SPECIFICE PLUS CURTEA DE CONTURI PRIN INCRUCISARE…..????!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax