Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incendiu în comuna Berghin: Doi octogenari intoxicați cu fum și pagube de zeci de mii de lei

ac

Publicat

Un incendiu a izbucnit vineri seara la o casă de locuit din comuna Berghin, cel mai probabil din cauza unor încercări de verificare a scăpărilor de gaze de la butelie. Proprietarii, doi octogenari, au fost intoxicați cu fum și au suferit arsuri la față și antebraț.

Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină în data de 26.07.2013, orele 22.30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă în localitatea Ghirbom, comuna Berghin. Pompierii militari au deplasat la faţa locului două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 1 ambulanţă SMURD.

În incendiu au ars: acoperişul din lemn cu învelitoare din ţiglă pe aproximativ 50 mp şi tavanul din scândură al camerei şi s-au degradat uşile şi un aragaz, toate în valoare de circa 30 000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă încercarea proprietarului de a verifica scăpările de gaz ale unei butelii.

Cei doi proprietari, un bărbat de 85 de ani şi o femeie de 82 de ani, au fost scoşi afară din casă de un vecin, un bărbat de 48 de ani. Proprietarul prezenta arsuri la nivelul feţei şi intoxicaţii cu fum fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Alba. Soţia acestuia prezenta arsuri la nivelul antebraţului stâng şi a primit asistenţă medicală la faţa locului.

Vecinul prezenta la nivelul mâinii drepte o plagă tăiată fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax