Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrările de asfaltare la drumul județean 107C între localitățile Drâmbar și Teleac au fost finalizate. S-a amenajat o parcare pentru 15 mașini

Publicat

Lucrările de asfaltare pe doi kilometri din drumul județean 107C, între localitățile Drâmbar și Teleac, au fost finalizate. Pe toată lungimea drumui au fost montate marcaje rutiere și de asemenea s-a amenajat o parcare pentru 15 mașini.

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui, s-au deplasat joi la Drâmbar, în comuna Ciugud, pentru a recepționa lucrările de asfaltare ce s-au realizat pe drumul județean 107C, între localitățile Drâmbar și Teleac, pe o lungime de circa doi km.

Aici s-au executat lucrări complexe de consolidare a corpului drumului, pe o distanță de 640 de metri, fiind necesară realizarea unei structuri rutiere noi, prin demolarea dalelor de beton existente și construirea unui nou drum, asfaltat. De asemenea, s-au executat lucrări la rigole, s-au construit 3 podețe la drumurile laterale, s-a lucrat la 76 de cămine de vizitare amplasate pe drum pentru a le aduce la nivel, s-a montat parapet din tablă, s-au amenajat acostamentele și șanțurile. Pe toată lungimea drumului modernizat s-au montat indicatoare rutiere și s-au executat marcajele rutiere iar, la km 3+750, pe partea dreaptă a drumului, a fost amenajată o parcare longitudinală pentru 15 autovehicule.

„Această lucrare a fost finanțată integral din bugetul Consiliul Județean Alba și rezolvă problema ultimei porțiuni din acest drum care nu fusese reabilitată. Acum se poate circula în condiții bune în toată zona”, a spus vicepreşedintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax