Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de 70.000 de lei, date de inspectorii ITM Alba, pentru „munca la negru”. Una dintre firmele sancţionate este din Alba Iulia

Publicat

Inspectorii ITM Alba au depistat și amendat, săptămâna trecută, trei firme din Alba care aveau angajaţi „la negru”. Două dintre acesta au primit sancţiuni în valoare de 30.000 de lei pentru câte trei persoane fiecare. În aceeași perioadă, inspectorii au controlat 36 de unități în domeniul relațiilor de muncă.

Cele trei firme care au fost amendate de inspectorii ITM sunt „Art Instal” SRL Alba Iulia, depistată cu trei persoane în lucru fără forme legale de angajare și sancționată cu 30.000 de lei, „Prima Sol” SRL Cîmpeni, depistată cu o persoană muncind la negru și amendată cu suma de 10.000 de lei şi PF Luca Sandu Gabriel (Orăştie), care a primit la muncă trei persoane fără a le întocmi actele de angajare, fiind amendată cu 30.000 lei.

În domeniul relaţiilor de muncă, au fost controlate 36 de unități, iar pentru nereguli în sectorul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 46 de unități și aplicate două amenzi în valoare de 8.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax